Forom
Image default
Aanbiedingen

Wat is een veranda?

Een veranda is een aanbouw die u aan het huis laat bouwen. Een veranda is een constructie dat aan de muur van het huis zit waarbij er alleen een dak op wordt geplaatst dat betekent dus dat er geen zijpanelen of schuifdeuren aanwezig zijn, wat dit wel betekent is een lekker frisse ruimte om met lekker weer buiten te zitten of als u wilt met een radiator in de winter. 

 

Waarom is een veranda een goede keuze? 

 
Waarom zou u voor een veranda gaan en niet voor iets anders. Ten eerste is het meer prijsbewust wegens het feit dat u minder materiaal nodig heeft dan bij bijvoorbeeld een tuinkamer en u heeft meer opties qua materiaal zoals van glas, aluminium, hout, etc. u heeft ook de keus om uw tuin te laten doorlopen onder de veranda zodat uw tuin kan maken op de manier die u wilt, zodat u zich onder de veranda nog steeds voelt alsof u uzelf bevindt in de tuin terwijl u wel kan droog blijven. Dit zorgt voor meer vrijheid dan die u zou krijgen bij andere soorten aanbouwingen.  

 

Is een veranda iets voor mij? 

 

In tegenstelling tot een tuinkamer of serre is een veranda een extensie van de tuin en van het huis omdat u wel echt buiten komt als u onder de veranda staat, dus als u een uitbreiding van uw tuin wilt dan is het zeker een aanrader omdat u veel meer opties heeft om je eigen smaak eraan te geven u kunt zelfs een tuintje laten doorlopen onder de veranda zodat u een erg natuurlijke sfeer kunt creërenzelfsondereenaanbouw. Hetgeen is helaasnietmogelijk met anderesoortenconstructies. Dus als u eenruimtewilcreëren in de tuinwaar u gezelligkanzitten dan is een veranda de perfectekeuzevoor u. 

https://mbveranda.nl/veranda/