Forom
Image default
Alarmsysteem

WAT IS HET SLECHTSTE THUISVEILIGHEIDSADVIES DAT JE OOIT HEBT GEHOORD?

WAT IS HET SLECHTSTE THUISVEILIGHEIDSADVIES DAT JE OOIT HEBT GEHOORD?

Er is veel slecht advies in deze wereld, maar in de meeste gevallen resulteert slecht advies niet in vreselijke gevolgen. Slecht advies in de keuken kan hard-als-een-steen cake betekenen; slecht fashionadvies kan je dwaas laten lijken; en slecht filmadvies betekent $ 15 en een paar uur verspild.

Slecht veiligheidsadvies? Wel, dat is een hele andere bal van was. Slecht advies voor huisveiligheid kan duizenden in gestolen goederen, gebroken ramen en het verlies van niet-vervangbare sieraden, antiek of erfstukken betekenen. Slecht advies voor huisbeveiliging kan betrekking hebben op doorbroken WiFi-netwerken en gestolen wachtwoorden. En in de meest tragische gevallen kan slecht huisveiligheidsadvies schade aan uw geliefden betekenen.

Als het gaat om veiligheid van het huis, is slecht advies niet alleen slecht – het is rampzalig. Hier zijn enkele van de slechtste adviezen voor huisbeveiliging die we ooit hebben gehoord:

1. Een zelfgecontroleerd systeem is net zo goed als een gemonitord systeem.
Dit is de deal: doe-het-zelfsystemen – en daarom hebben we het over meestal goedkope, draadloze systemen die u (of andere telefoons) op de hoogte brengen wanneer een alarm wordt geactiveerd – kunnen uitstekend zijn als basissysteem. Maar dat betekent niet dat ze zo goed zijn als een gecontroleerd huisbeveiligingssysteem.

Een bewaakt alarmsysteem is direct verbonden met uw beveiligingsbedrijf, dat in geval van nood de politie, de brandweer en de paramedici op de hoogte brengt. Melding van de politie kan het verschil betekenen tussen gestolen goederen en dieven achter de tralies – en niet te vergeten, bewaakte huizen worden in de eerste plaats ongeveer 15 keer minder vaak ingebroken – maar wat nog belangrijker is, is dat brand- en ambulance-meldingen het leven van geliefden kunnen redden. Er is geen vergelijking.

2. Wijzig uw wachtwoord en uw slimme thuisnetwerk is beveiligd.
De meeste slimme apparaten voor thuisgebruik – bijvoorbeeld slimme sloten en slimme apparaten – zijn ontworpen met gebruiksgemak, en niet met het oog op netwerkbeveiliging. Maar aangezien het internet der dingen en de thuisbeveiliging met elkaar verweven raken, is het ongelooflijk belangrijk om uw slimme huis te beveiligen tegen hackers – hackers die via uw slimme koelkast hun weg naar uw netwerk kunnen vinden.

Om uw huis te beveiligen, beveiligt u eerst uw draadloze netwerk, bij voorkeur via het Wi-Fi Protected Access II (WPA2) -protocol en een complex wachtwoord. Geef uw netwerk een niet-identificeerbare naam: denk “UFO Space Station”, niet “The Joneses.” En verander altijd het wachtwoord van elk apparaat naar een uniek (zoals in, niet gedeeld met een ander apparaat) wachtwoord.

3. Home Security – One & Done!
Deze heeft een beetje uitleg nodig. Ten eerste, ja, vasthouden aan één monitoringbedrijf voor wat je kunt – bijvoorbeeld: inbraak, overstroming en brandpreventie – is een geweldig idee. U krijgt een betere pakketprijs en hoeft niet bij te blijven met meerdere bedrijven.

Echter! De beste beveiliging van het huis is als een ui: het biedt laag na laag na laag beveiliging – lagen die ervoor zorgen dat inbrekers in paniek schreeuwen van frustratie. Je kunt het beste doen om het beste huisbeveiligingssysteem te kopen dat je je kunt veroorloven, en vervolgens de extra’s van derden zoals outdoor beveiligingscamera’s, voor het gebruik van Wi-Fi gebruikte deurbellen en zelfs low-tech extra’s inclusief binnendeurscharnieren (kan niet gemakkelijk zijn) verwijderd), sterke venstersloten en metalen staven voor uw schuifdeurrails.

Jouw beurt: wat is het slechtste veiligheidsadvies dat je ooit hebt gekregen?

Voor meer info : https://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam