Forom
Image default
Attracties

De zomervakantie gaat binnenkort beginnen, tijd om na te denken voor leuke bezigheden met de kids!

De zomervakantie is er weer bijna en het vinden van een plek voor een korte vakantie of een goed dagje uit dat geschikt is voor het hele gezin, inclusief jonge kinderen, kan moeilijk zijn.

Waar kun je in-en rondom nedeland de beste themaparken vinden?

De vele themaparken rond het Verenigd Koninkrijk zoals Alton Towers, Thorpe Park en Blackpool Pleasure Beach kunnen zorgen voor een geweldig dagje uit voor zowel kinderen als volwassenen, met hoge adrenalinetochten die je in omgekeerde zwaartekrachtsdruppels storten. Rollercoasters, log flumes, spooktreinen, zero-g schommels en katapulten, zullen iedereen op zijn plaats houden met de witte knokkelende actie.

Alton towers is een van de betwiste nummer 1 op het gebied van attracties

De nieuwste attractie van Alton Towers, “Charlie and the Chocolate Factory”, is geschikt voor het hele gezin. Dit is een high tech special effects ervaring die de rijders door het hart van de fantastische fabriek voert.

De nieuwste attractie van Thorpe Parks, “Stealth”, is de snelste en hoogste Launch Coaster van Europa en is een must voor alle sensatiezoekers. Met een acceleratie tot 80 km/u in iets meer dan 2 seconden en een hoogte van 205 ft is dit een attractie voor iedereen die op zoek is naar een echte snelle rit.

Blackpool is een van de meest bezochte attractieparken van de EU!

Blackpool met zijn 145 ritten en attractie (meer dan enig ander die in de top 10 pretparken Europa staan, heeft voor elk wat wils. Hartverwarmende attracties geschikt voor volwassenen en oudere kinderen, tot aan het Beaver Creek Themapark voor kinderen, evenals prijswinnende shows en strandactiviteiten.

Welke themaparken zijn egschikt voor gezinnen met jonge kinderen?

Voor gezinnen met jongere kinderen is Legoland duitsland ideaal. Sinds de opening in 1996 op het voormalige terrein van Windsor Safari Park is Legoland Windsor een grote hit met duizenden gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar.

De meeste volwassenen kunnen zich herinneren dat ze als kind al met Lego speelden, waarbij ze prachtige en gecompliceerde sculpturen maakten, zoals een kleine muur, of een iets grotere Legoblok, gemaakt van de kleine bakstenen. Een snel bezoek aan een willekeurige speelgoedwinkel laat zien hoeveel Lego de afgelopen jaren heeft bewogen. Tegenwoordig kunnen kinderen ingewikkelde structuren, interactieve maanbases met ruimteschepen, fantastische koninkrijken met ridders en draken of technische hoogstandjes maken.

Legoland zelf stelt kinderen in staat om gebouwen te ontwerpen om te testen op aardbevingstafels, auto’s te maken om te testen en te racen tegen anderen. Bezoekers kunnen ook de nieuwe “Spellbreaker” 4-dimensionale middeleeuwse avonturenfilm bekijken, de houtgoot uitproberen, de Drakenachtbaan berijden of op een schattenparcours gaan. Jongere kinderen kunnen ook een reis maken door Miniland, waar meer dan 40 miljoen legostenen zijn gebruikt om beroemde bezienswaardigheden uit de hele wereld na te bootsen, met de Dragon’s Apprentice Coaster te rijden of het felgekleurde Duploland te bezoeken (vooral voor de jongere kinderen).

U kunt tegenwoordig ook een verblijf in een themapark boeken op de Britse themaparken van Superbreak

Alle themaparken kunnen zorgen voor een geweldige vakantie weg van huis; en ze zijn allemaal geschikt voor een breed scala aan bezoekers, waardoor ze ideaal zijn voor een bezoek van een dag of als onderdeel van een lange week einde van de vakantie.

https://ticketforsale.nl/