Forom
Image default
Beauty en verzorging

Je auto goed schoonmaken met onze shampoo bar

Als je een auto hebt, denk je misschien niet direct aan een mooie shampoo bar kopen. En tóch kun je een shampoo bar gebruiken om je auto eens goed schoon te maken en lekker te laten ruiken! Neem nu bijvoorbeeld de shampoo bar Kokos. Deze shampoo bar is bijvoorbeeld ideaal om je koplampen mee te wassen. En wat dacht u van de shampoo bar Roos. Deze shampoo bar is speciaal bedoeld om het interieur van de auto grondig mee te reinigen. De zittingen zullen na het gebruik van deze shampoo bar weer heerlijk schoon en fris gaan ruiken!Voor ieder onderdeel is er een shampoo bar

Voor het schoonmaken van de motor kunt u het beste onze shampoo bar Bamboe gebruiken.

Deze shampoo bar heeft een sterk reinigende en ontvettende werking. Met deze shampoo bar maakt u uw motorblok echt blij. Behalve dat deze shampoo bar erg goed reinigt en ontvet, laat deze shampoo bar uw motorblok er weer als helemaal nieuw eruit zien! En wat dacht u van onze shampoo bar Lavendel! Deze shampoo bar is speciaal bedoeld om uw uitlaat weer heerlijk te laten blinken! Door uw uitlaat met deze shampoo bar te reinigen, verwijdert u alle aanslag en vervelende roestdeeltjes.

Het gebruik van een shampoo bar bij het schoonmaken van je auto

Het gebruik van een shampoo bar bij het schoonmaken van je auto is eigenlijk erg eenvoudig. Zorg in de eerste plaats dat je auto lekker nat is voordat je de shampoo bar gaat gebruiken. Haal de shampoo bar uit de verpakking, stop deze vervolgens in het meegeleverde sisal zakje, en hou het geheel even onder de kraan. Wrijf het sisal zakje met de shampoo bar vervolgens over het schoon te maken onderdeel net zolang totdat de shampoo bar flink gaat schuimen. Na het schoonmaken van het onderdeel met de shampoo bar goed uitspoelen!