De meest gezellige tijden van het jaar komen er weer aan. Kerst! De tijden waar iedereen altijd gezellig. Heerlijk eten met familie en vrienden. En al die leuke cadeautjes die je krijgt. Wil jij een extra goede binnenkomst hebben tijdens een kerstfeest? Dat heb je gegarandeerd als je met een leuke kersttrui binnenkomt! De Foute, Grappige, Stoffige, Noorse of zelfs lelijke Kersttrui. We hebben alle foute kersttruien in ons (online) winkel.

In veel andere landen als Amerika, Canada, Engeland doen ze er al tientallen jaren aan. Tijdens de feestdagen zichzelf in een zo fout, grappig of zelfs lelijk mogelijke kersttrui hijsen. De reden dat ze dat is omdat ze nou eenmaal klaar zijn met dat opgedofte gedoe tijdens de Kerstdagen. En gelijk hebben ze!

Naast een foute kersttrui kunnen de mannen dit jaar bij UglyXmas een stapje verder gaan. Dit jaar zijn er namelijk ook een kerstpak te bestellen! En een Kerstpak is ideaal op ieder Kerstfeest! Word je verwacht in Foute Kerstkleding? Prima, dat heb je aan! Word je verwacht in formele kleding? Ook prima, je hebt toch een pak aan? Oftewel; je bent fout en stijlvol in één! Een Kerstpak kan dus niet ontbreken in je kledingkast. Trek ‘m aan en je hebt op ieder Kerstfeest direct een leuk gesprek en een gegarandeerd goed feest! Alle pakken worden geleverd met een jasje, een pantalon en een stropdas.

Als je vandaag nog voor 23.45 besteld, dan heb je het morgen al in huis. Voor het geval je last minute besluit om toch voor die leuke kerstpak te gaan. Ook is het gratis bezorgt vanaf 20 euro. Omdat we begrijpen dat de feestdagen wel wat kosten met zich mee kunnen brengen. Ook daarom kan je bij ons de keuze nemen om gebruik te maken van AfterPay. Dan kan je optimaal genieten zonder je zorgen hoeven te maken over nog meer kosten. Alvast fijne feestdagen!

Voor meer info : https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/