Forom
Image default
Bedrijven

Besneeuwde Kunstkerstbomen haalt u bij ons

Kerst is voor veel mensen de gezelligste tijd van het jaar. Familie komt bij elkaar en er is bijna niemand die zich nog alleen voelt tijdens deze dagen. Er zijn een aantal dingen die horen bij kerst, waaronder natuurlijk de kerstboom. Het beste zou zijn als er nog een mooie dikke laag sneeuw ligt zodra je op eerste kerstdag je bed uitkomt. Je kunt er echter ook voor kiezen om een kerstboom met sneeuw te kopen.
Xmasdeco.nl biedt u daarom goedkope kunstkerstbomen aan. Niet van echt te onderscheiden deze kunstkerstbomen! Zet ze neer en merk hoe de ambiance van de ruimte meteen verandert. Nog nooit was het creëren van een kerstsfeer zo makkelijk.
Op deze manier haal je de kerst echt in huis. Met de besneeuwde kunstkerstboom heb je geen last van troep door de losse naalden die je bij een echte kerstboom wel hebt. De witte kerstboom met sneeuw is verkrijgbaar in verschillende lengtes. De grootste is 2,40 meter en de kleinste is 1,20 meter. De kleine is zeer geschikt als je maar weinig plek hebt, terwijl de grote perfect is voor de echte kerstliefhebber die dit ook wil laten zien. De kerstbomen zijn verkrijgbaar voor scherpe prijzen zodat echt iedereen met kerst er gezellig bij zit en kan genieten van een prachtige boom.
De bomen bestaan uit drie delen en de delen zijn eenvoudig in elkaar te klikken, waarna de takken uitklappen. De bomen zijn allemaal voorzien van energiezuinige ledverlichting. Uiteraard zijn de bomen brandwerend. De Basic kunstkerstboom is door zijn asymmetrische, natuurlijke vorm niet te onderscheiden van een echte fijnspar, maar dan altijd ideaal van vorm. De Luxury kunstkerstboom is door zijn zilverwitte tak uiteinden niet te onderscheiden van een Nordman spar. De kunstkerstbomen zijn te krijgen in verschillende maten en de prijs is lager dan u denkt.

Voor meer info : https://www.xmasdeco.nl/