Forom
Image default
Bedrijven

Bewindvoering zoeken in de omgeving van Rotterdam

Ik was op zoek naar bewindvoering in de omgeving van Rotterdam voor mijn zoon. Hij is nu bijna 25 jaar en kan nog steeds niet goed met zijn financiën omgaan. Dit heeft hij altijd al gehad en nu heeft hij het eindelijk zelf door. Daarom vroeg hij aan mij of ik hem wilde helpen hierin. Alleen hij woont nu op zichzelf en ik kan niet voor hem zijn bank spelen. Daarom wilde ik bewindvoering inschakelen om hem verder te helpen in zijn financiën.

Hulp inschakelen van bewindvoering in Rotterdam

In het begin was het nog even zoeken naar de juiste bewindvoering in de omgeving van Rotterdam. Maar uiteindelijk hadden we er een paar gevonden waar we op gesprek konden komen. Het eerste bedrijf was nog redelijk nieuw op de markt en dat hadden we ook snel door. Daarom hebben we na het gesprek gezegd dat we verder gingen kijken naar onze opties. Toen kwamen we bij Prio Bewindvoering terecht. Daar hadden we ook een afspraak klaar staan en werden meteen goed ontvangen. Ik mocht aanwezig zijn bij het kennismakingsgesprek om de situatie goed te schetsen voor de coach. Ze zag er vriendelijk uit en we hadden het gevoel dat ze wist waar ze het over had.

Alles weer op een rijtje

Mijn zoon had een goed gevoel bij deze bewindvoering en we besloten om met dit bedrijf in zee te gaan. De rest van de sessie zijn alleen met mijn zoon geweest, omdat het ook natuurlijk zijn probleem is waar we voor kwamen. Hij belde mij laatst op dat het nu super goed ging met zijn financiën en dat hij nu een beter zicht heeft op alles. Dankzij de goede coaching van de bewindvoering. Ik ben ze ook erg dankbaar dat ze mijn zoon verder hebben kunnen helpen met zijn problemen en nu kan hij er zelf tegenaan.

Prio Bewindvoering

Wilt u meer weten over de diensten die Prio Bewindvoering in Rotterdam kan leveren aan u? Neem dan eens een kijkje op de website van Prio Bewindvoering voor meer informatie over hun diensten.