Forom
Image default
Bedrijven

Bonumducis.nl omdat voorkomen beter is dan genezen

De professionals van Bonumducis.nl helpen u niet alleen als het kwaad al is geschied, ze helpen u ook om grotere problemen op financieel gebied te voorkomen. Iets waarvan de medische wereld zich al lang van bewust is. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Iedereen begrijpt dat het beter is om mensen te helpen stoppen met roken dan om longkanker te behandelen. Niet alleen in de medische wereld zijn we ons daarvan bewust. We gebruiken veiligheidsgordels, valhelmen en reddingsvesten om letsel te voorkomen. We dragen zonnehoeden en gebruiken zonnebrandcrème om onze huid te beschermen. Lichaamsbeweging en goede voeding verminderen de gevoeligheid voor ziekten en het geeft je ook een goed gevoel! Zo zou het ook moeten zijn op financieel vlak. Goed leren omgaan met je geld.

Bonumducis.nl voor budgetcoaching en budgetbeheer

Bonumducis.nl kunt u inschakelen wanneer u onder bewindvoering wordt gesteld. Echter door deze professionals eerder in te schakelen voor bijvoorbeeld budgetcoaching of budgetbeheer, kunt u juist voorkomen dat u onder bewind wordt gesteld. Als u om welke reden dan ook de grip op het leven bent kwijtgeraakt is het slechts een kleine stap om in de schulden terecht te komen. Met alle grote gevolgen van dien. Als u tijdig kiest voor budgetcoaching met hulp van de professionals van Bonumducis, houd u zelf nog alle touwtjes in handen. U doet ook helemaal zelf alle betalingen. Maar zij staan altijd naast u om u waar nodig extra hulp te bieden. Bijvoorbeeld door het geven van tips en handvatten hoe u beter met uw geld kan (leren) omgaan. Door te leren omgaan met een budgetplan. U leert het op te stellen en ermee te werken. Een eerste vereiste als u wilt leren omgaan met uw geld. Bonum Ducis is beschikbaar voor bewindvoering in Ede en omstreken.

Stel de vraag: Is het een noodzakelijke uitgave?

Wilt u iets gewoon hebben of heeft u het echt nodig? Dát is een belangrijke vraag die u zich altijd vooraf aan elke aankoop zou moeten stellen. Dat is een eerste stap in leren omgaan met uw geld: onnodige uitgaven vermijden. Heeft u hulp nodig op financieel gebied? Neem dan vandaag nog contact op met Bonumducis: 0318-309047.

Gerelateerde artikelen

Het laatste bitcoin nieuws: koers krabbelt op na daling

Wij zijn Expert in alle talen

Een chique uitstraling aan je huis