Forom
Image default
Bedrijven

De beste waterpomp voor u!

De beste waterpomp voor u!

Als u het nieuws een beetje bijhoudt dan bent u wel op de hoogte van het feit dat verduurzaming steeds vaker het onderwerp is. Denkt u eraan om hier ook aan mee te doen door een waterpomp te installeren? Daar kunnen wij u namelijk goed bij helpen!

Wij hebben verschillende soorten waterpompen geschikt voor elke situatie. Van de beste hybride waterpomp hebben we een aantal kenmerken op een rijtje gezet voor uw zodat u inzicht heeft van alle voordelen ervan. Ten eerste is één type die geschikt is voor elke woning. Ook is het geschikt voor elk afgiftesysteem en alle gasketels. De ontwikkeling en productie van de waterpompen vindt plaatst in het blauwe Delft. Daarnaast zijn deze machines modulerend, en hebben geen buffervat nodig. Het is een relatief lage investering met hoge besparingen daartegenover. Als laatste is het een eenvoudige installatie, zonder veel gedoe dus! De binnenunit wordt geplaatst naast de gasketel, de buitenunit op een dak, in de tuin of aan een gevel. De Elga is in één dag geïnstalleerd en is geschikt voor vrijwel elke (geïsoleerde) woning. En de monitoring kan op afstand (met de Anna thermostaat).

Een combiwarmtepomp is een alternatief. Het heeft vele goede kwaliteiten en eigenschappen. De pomp heeft een 2 tot 16 kW verwarmingsvermogen. Het geeft veel comfort door nieuwe en stille compressoren, vanaf 29 dB(A). Je zult dus geen last hebben van vervelende geluiden. De pomp heeft hoge tapwatertemperatuur tot 60°C, zonder elektrische na verwarmer. Zuinig in de elektriciteitskosten dus. Het heeft erg compacte inbouw maten, de Toros Vision kan bijvoorbeeld bij de trap ophoog. Het is erg flexibel door vrijstaand boilervat (150, 210 of 300 liter) en het heeft geen buffervat nodig.

Dankzij de geavanceerde monitoring van verbruik in combinatie met wifi levert het verschillende prestaties. Het kan bijvoorbeeld het verbruik van de warmtepomp meten en de opbrengst van eventuele zonnepanelen (geschikt voor “nul op de meter”). Service op afstand mogelijk, wanneer er bijvoorbeeld iets misgaat. Alles kan snel geregeld worden. Het is een zeer eenvoudige installatie. Veel tijd en moeite zal het dus niet innemen.

Voor meer info : https://techneco.nl/