Forom
Image default
Bedrijven

De mooiste radiatorombouw op maat

Op zoek naar een radiatorombouw op maat? De mogelijkheden van radiatorombouw zijn eindeloos. Bij ons kan je terecht voor een radiatorombouw op maat, afgestemd op uw specifieke wensen. Of het nu een standaard radiatorombouw is, of een ombouw met geïntegreerde opbergruimten, alles is mogelijk.

Wat is een radiatorombouw op maat?

Een radiatorombouw op maat is een ombouw die om de radiator heen wordt gebouwd, speciaal afgestemd om de radiotor. Hierdoor zie je de radiator niet meer maar heb je een mooie omlijsting. De radiatorombouw op maat worden gemaakt van watervast MDF. Dit materiaal is harder en gladder af te werken dan normale MDF en uitermate geschikt voor het vervaardigen van een radiatorombouw. Daarnaast laat dit materiaal zich eenvoudig bewerken, wat resulteert in een superstrak eindresultaat!

Van klassiek tot moderne radiatorombouw

Een klassieke radiatorombouw op maat kenmerkt zich door het gebruik van gaaspanelen of webbingpanelen, gecombineerd met klassiek lijstwerk. Deze panelen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en motieven en geven uw radiatorbekleding een klassieke uitstraling. Indien gewenst leveren en monteren wij robuuste vensterbanken bij uw klassieke radiatorombouw. Ga je liever voor een moderne radiatorombouw op maat? Ook dat is mogelijk bij ons. De radiatorombouw op maat op modern wijze zijn te herkennen aan strakke horizontale of verticale ventilatiesleuven met een vierkant of hoekig design. Niet alleen het aantal sleuven is zelf te bepalen, maar ook de breedte van de radiatorombouw. Wil je helemaal iets anders? Ook dat kan bij ons. Wij maken speciale radiatorombouw op maat. Denk bijvoorbeeld aan radiatorombouw voorzien van een bankje, een kastje, een klepje of radiatorombouw in een hoek. Werkelijk alles is mogelijk, wij denken graag met jou mee voor het maken van een radiatorombouw op maat. Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk op de website als je meer wilt weten.