Forom
Image default
Bedrijven

Een beter gebit door de Orfeokliniek

Niemand vind het fijn om naar de tandarts te gaan, het kan erg spannend zijn zeker als het gaat om een grote ingreep maar ook kleine ingrepen kunnen je flink zenuwachtig maken. Bij de Orfeokliniek staan we voor u klaar als het gaat om grote en om kleine ingrepen.

U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een implantaat tand. U kunt een tand verliezen door verschillende dingen, een ongeval of het verliezen van een tand door slecht verzorging van het gebit. Een implantaat is een kunstwortel gemaakt van titanium, dit is een lichaamsvriendelijk materiaal en kan dus geen kwaad. Nadat er de implantaat is geplaats wordt daar bovenop een kunstkies of tand geplaatst, dit wordt ook wel een kroon genoemd. Hierbij wordt er meestal een lokale verdoving aangebracht. Het duurt ongeveer drie maanden tot de tand goed vast zit, in de tussentijd wordt er meestal een tijdelijke prothese geplaatst. Voor meer informatie over deze behandeling en de kosten ervan kunt u kijken op de site www.orfeokliniek.nl

Andere behandelingen die we uitvoeren verstandskies trekken, tijdens deze behandeling wordt de verstandkies verwijderd. Tijdens het verwijderen van deze kies wordt er een klein sneetje gemaakt in het tandvlees rondom de kies. Als het nodig is wordt er ook bot rondom de kies weggehaald, dit voelt u alleen trillen het zal geen pijn doen. Nadat de kies is verwijderd moet het tandvlees worden dicht gehecht. Hier wordt meestal een hechtdraad voor gebruikt dat vanzelf oplost. Na de behandeling moeten er soms wat gaasjes worden verwijderd, dit zal gebeuren tijdens een vervolgafspraak. Wanneer de verdoving uitwerkt kunt u last krijgen van de wond, pijnstillers zullen deze pijn een stuk dragelijker maken. Een tip is om een uurtje voor de behandeling alvast een pijnstiller te nemen om het wat dragelijker te maken! Na twee dagen zullen de meeste zwellingen en pijntjes weg zijn. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen de website.

Voor meer info : http://www.orfeokliniek.nl