Forom
Image default
Bedrijven

Een financial lease als zakelijke lening voor ondernemers

Een bedrijf runnen vereist voortdurende investeringen. Deze zijn noodzakelijk om een onderneming draaiende te kunnen houden en om deze te laten groeien. Soms kan het echter voorkomen dat u iets voor uw onderneming aan wilt schaffen, maar dat daar de middelen niet voor aanwezig zijn. Een zakelijke lening voor ondernemers zoals een financial lease biedt dan uitkomst.

Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrijfsauto kopen of een andere zakelijke aankoop doen waarmee uw onderneming weer verder kan groeien. Geld Lenen werkt samen met diverse kredietverstrekkers en helpt u met het kiezen van de juiste zakelijke lening voor uw onderneming.

De risico’s van het afsluiten van een zakelijke lening

Het afsluiten van een zakelijke lening voor een ondernemer hoeft niet zonder risico te zijn. Er is sprake van een zakelijke lening als de lening wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden en de aankopen die met de lening worden gedaan zullen gaan behoren tot het bedrijfsvermogen.

Zeker als zelfstandige kan het afsluiten van een zakelijke lening risicovol zijn, in het geval u in uw privéleven al kampt met schulden en andere financiële lasten. In het ergste geval zal aanspraak worden gemaakt op uw privé vermogen en bezittingen, mocht u niet in staat zijn de zakelijke lening af te lossen.

Advies over de zakelijke lening voor ondernemers

Omdat een Bureau Kredietregistratie (BKR) toetsing veelal niet wordt uitgevoerd bij een zakelijke lening kan het niet nakomen van de verplichting om af te lossen voor nare situaties zorgen. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan de verkoop van uw huis.

Goed Lenen kan u adviseren met betrekking tot de zakelijke lening voor ondernemers. Wij kunnen nauwkeurig beoordelen in hoeverre het afsluiten van een zakelijke lening verantwoord is voor uw bedrijf. Zo weet u of financiële lease van een auto of andere bedrijfsmiddelen een goede optie is voor uw onderneming.

Vrijblijvend verder informeren?

Wilt u meer weten over het afsluiten van een zakelijke lening voor ondernemers met Goed Lenen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan per telefoon via (0545) 221 299, of middels het contactformulier. Graag zouden we een eerste gratis advies gesprek met u inplannen.

Voor meer info : https://www.goedlenen.nl/