Forom
Image default
Bedrijven

Efficient jouw container vullen? Hoe doe je dat?

Hoe vul je efficiënt jouw container bij containerverhuur

Als je bij containerverhuur een container gaat huren dan wil je hier natuurlijk zo veel mogelijk afval in kwijt. Als je goed stapelt dan kun je ervoor zorgen dat er meer afval in past dan wanneer je er maar wat ingooit. Hoe je dit het beste doet hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Haal meubels uit elkaar

Als je gaat verhuizen en van veel meubels af moet dan is het efficiënt wanneer je deze uit elkaar haalt. Anders eindig je met veel loze ruimte waar je wel voor betaalt maar waar je geen afval kwijt kan. Haal deze dus allemaal uit elkaar en speel tetris om alles zo goed mogelijk in elkaar te passen

Leg de zwaarste materialen onderin de container

Lichte materialen kunnen vaak nog wel ruimte vullen die over is wanneer je alle zware dingen er al in hebt gelegd. Maak hier dus ook gebruik van. Als je alle zware dingen op de bodem legt dan blijft er uiteindelijk meer tussenruimte over waar je nog veel lichte materialen kwijt kan. 

Stapel hout en laminaat

Als je hout te lang is om neer te leggen dan heb je misschien de neiging om het rechtop in de container te zetten. Toch kun je het beter bij zagen en al dan al het hout en laminaat stapelen op de bodem van de container. Op die manier zal je een stuk meer ruimte overhouden en past er dus uiteindelijk veel meer in de container.

Met deze tips zal er uiteindelijk een stuk meer afval in jouw container passen dan wanneer je maar wat doet. Let hier dus op en je krijgt meer ruimte voor dezelfde prijs! Zo kun je dus ook meer afval kwijt voor dezelfde prijs, wat wel zo fijn is.

Een container huren: Waar moet je aan denken

Als je een container gaat huren om veel van jouw puin kwijt te kunnen dan zijn er verschillende dingen waar je aan moet denken. Een paar van deze dingen, die je misschien wel vergeet, hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Zorg dat de container op een veilige plek staat

Je wilt jouw buren het liefste natuurlijk allemaal vertrouwen, maar dit neemt niet weg dat sommige misschien hun afval wel in jouw container willen deponeren. Dit je wil je natuurlijk deponeren aangezien er zo voor jou minder ruimte is. Dit kun je doen door het op een plek te zetten waar jouw buren niet bij kunnen maar soms is dit niet mogelijk. In dat geval kun je er ook voor kiezen om een deksel op jouw container te plaatsen met een slot, zo kan er ook niemand bij.

Kies goed welk formaat container je wilt hebben

Als je een container gaat huren dan moet je een formaat kiezen en hier moet je wel over nadenken. Als je maar wat doet dan zal je uiteindelijk ruimte te kort komen of betaal je te veel voor een grote container die je niet nodig hebt. Kijk dus hoeveel afval je waarschijnlijk gaat produceren en kies op basis hiervan een formaat container. Let wel dat je liever voor een grotere container kiest dan een te kleine

Als je hier aan denkt dan zal jij jezelf al een hele hoop moeite en gezeur besparen. Ook kun je hiermee besparen op kosten. Dat is natuurlijk altijd handig. Let dus goed op de grootte van container die je wilt hebben en waar je hem neer zet.

Voor meer info : https://www.busschercontainers.nl/container-huren/