Forom
Image default
Bedrijven

Het laatste bitcoin nieuws: koers krabbelt op na daling

Of je bezitter bent van bitcoin of niet, je hebt vast wel meegekregen dat het een op zijn zachtst gezegd turbulente week was voor de munt. Elk stukje bitcoin nieuws van de afgelopen dagen geeft namelijk aan dat er een flinke daling heeft plaatsgevonden. De koers ging met meer dan 18.000 $ onderuit. Hierdoor houdt elk bitcoin bezitter het bitcoin nieuws nauwlettend in de gaten. Het kan per dag namelijk ontzettend verschillen. Toch zijn investeerders en analisten over het algemeen positief over een snel herstel.

 

Invloed van Elon Musk

Als je het laatste bitcoin nieuws een beetje hebt gevolgd, dan zal je ongetwijfeld hebben gehoord dat Elon Musk weer op twitter bezig is geweest. Hij heeft zich deze week meerdere malen op een negatieve manier uitgelaten op het socialmediaplatform. Elon Musk is een populaire voorstander van bitcoin en heeft met zijn grote bereik vrij veel invloed op de koers van de koningsmunt. Zijn bedrijf Tesla maakte eerder dit jaar al bekend dat zijn hun cashpositie deels om hadden gezet in bitcoin én dat het vanaf dit jaar mogelijk was om de auto’s met bitcoin te betalen.

Dit laatste werd echter teruggedraaid door de baas zelf. Veel mensen dat dit de voornaamste reden was voor de spontane daling. Hoewel het bitcoin nieuws niet bepaald positief is de laatste maand, is er volgens experts totaal geen reden voor paniek. Bitcoin is voor de lange termijn en gaat zeker deel uitmaken van onze economie.

 

https://www.cryptobenelux.com/bitcoin-koers/