Forom
Image default
Bedrijven

Hoe bescherm je jouw telefoon tegen vallen en stoten?

Het lijkt wel of smartphones vastgeplakt zitten aan onze handen. We kijken vaak niet meer op of om als we met het ding bezig zijn. Het zou dan ook zonde zijn als dit kostbare bezit stuk zou gaan. Het is daarom belangrijk dat we onze telefoons goed beschermen. Hoe je dit doet vertellen we je hier!

 

Een hoesje

Een smartphone hoesje is een goede investering als je jouw telefoon wilt beschermen. Je kan vaak kiezen uit veel verschillende modellen. Wil je bijvoorbeeld gaan voor gebruik gemak. Dan kan je beter kiezen voor een backcover of een bumperhoesje. Een backcover beschermt vaak de achterkant en de zijkanten van jouw telefoon, echter wordt je scherm niet beschermt. Je kan kiezen uit een plastic of siliconen hoesje. Ga je voor het bumperhoesje, dan is je telefoon vaak van de zijkant beschermt. Ook het scherm wordt enigszins beschermd, omdat het hoesje vaak iets verder uitsteekt waardoor je telefoon niet plat op het scherm kan vallen. Wil je toch een wat veiliger hoesje? Dan kan je beter kiezen voor een bookcase-hoesje. Een bookcase-hoesje beschermt de voor-, achter- en zijkant van je telefoon. Daarnaast is er ook nog vaak ruimte voor pasjes, zodat je niet altijd een portemonnee mee hoeft te nemen.

 

Screenprotector

Het meest kwetsbare onderdeel van een smartphone is het scherm. Helaas is dit ook het onderdeel waar we het meeste naar kijken, dus dat willen we natuurlijk goed beschermen tegen krassen en barsten. Een screenprotector is vaak een bijna onzichtbaar beschermlaagje. Als je echt goede bescherming wilt dan kan je een screenprotector kiezen die gemaakt is van gehard glas.

 

 

https://www.telefoonhoesje.nl/