Forom
Image default
Bedrijven

LED Design Holland is al 10 jaar dé LED specialist in ons land

Of het nu gaat om werkplaats LED’s, kantoorlampen of armaturen voor in een winkel LED Design Holland helpt u bij de inkoop en installatie van deze zakelijke verlichting. De medewerkers weten precies wat er verkrijgbaar is op het gebied van LED. Ze hebben veel ervaring met het maken van lichtplannen. Dankzij goede contacten met LED groothandelaren, wordt de verlichting industrie tegen scherpe prijzen voor u aangeschaft.

LED Design Holland heeft een uitstekende naam onder Verenigingen van Eigenaren. Easystreet in Breda benaderde de LED expert om voor de algemene ruimten en de parkeergarage een besparingsplan op te stellen. Vaak brandden de lampen onnodig 24/7.

LED Design Holland stelde voor slimme lampen op te hangen. Deze LED lampen met bewegingssensoren branden in principe slechts op 25%. Zodra er iemand de betreffende ruimte in komt, gaan ze naar 100%. Wordt er geen beweging meer geregistreerd dan dimmen de LED’s weer. De gerealiseerde besparing is maar liefst 91%. Het bedrag dat de appartementeneigenaren in de LED lampen hebben geïnvesteerd, is in 3,2 jaar terugverdiend. Een tweede voorbeeld: VvE Trademark in Oosterhout. In dit geval valt de energienota op jaarbasis 82% lager uit. De terugverdientijd is 2,2 jaar.

Wilt u ook een lager uitvallende stroomrekening? U kunt zich alvast een beetje verdiepen in LED als u naar www.leddesignholland.nl gaat. Regelmatig verschijnen daar interessante artikelen over LED toepassingen, regelgeving betreffende LED en recente projecten van LED Design Holland. Wij lazen net ‘LED verlichting in een bedrijfspand: stukken zuiniger!’. Wat hebben we geleerd? Allereerst dat er veel verschillende soorten LED systemen zijn. Bij de keuze voor een bepaalde toepassing is het zaak rekening te houden met de eisen die voor de verlichting gelden. Neem een gang of trappenhuis, daar is minder fel licht nodig dan in een werkkamer of vergaderzaal. LED-lampen voor bedrijven zijn niet alleen heel zuinig, ze hebben ook een lange levensduur. Dat is gunstig voor de vaste kosten.

Heeft u vragen over LED verlichting in het algemeen of wilt u weten hoeveel u kunt gaan besparen? LED Design Holland vertelt het u: 076 – 888 3300, info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl