Forom
Image default
Bedrijven

Professionele fiscale advocatuur vindt u alleen bij Vink

Als u op zoek bent naar fiscale advocatuur met alleen maar professionals in het team met een ervaring van meer dan tien jaar, dan zit u hier zeker goed. Want Vink Fiscale Advocatuur is het advocatenbureau waar u terecht kan als uw rechtszaak gaat over het fiscale recht. Wij kunnen de beste adviezen geven over uw situatie en daarbij nog andere diensten bij doen als u daar de behoefte aan heeft. Sowieso zijn onze adviezen altijd gebaseerd op het officiële wetboek.

Vink is de plek voor fiscale advocatuur

Vink Fiscale Advocatuur is een professionele plek waar je terecht kan met al uw problemen rondom het fiscale recht. U kunt gratis bij ons een afspraak maken zodat we elkaar kunnen leren kennen en naar uw verhaal kunnen luisteren. Op basis daarvan gaan wij verder aan het werk om een passend advies uit te werken. Dit advies geven wij later aan u door en daarbij zal er bepaalde opties worden weergeven wat u kunt doen daarna. We zouden dan een uitgebreid onderzoek kunnen starten om uw gelijk te kunnen bewijzen of een ander soort onderzoek dat meer in de bedrijfswereld gaat rondkijken wat mogelijk is. Natuurlijk laten wij u daar rustig over na denken.

Meerdere diensten van Vink

Als u een keuze heeft kunnen maken, starten wij het uitgebreide onderzoek en kunt u voorlopig even niets doen. Wij zijn dan hard voor jou aan het werk om alles in orde te maken en te regelen. Meestal duurt het een paar maanden voordat we weer elkaar zien met updates, maar tussendoor sturen we wel via de mail updates over hoe het gaat in het onderzoek. Wij hebben als advocatuur ook het recht om boetes uit te delen als dit daadwerkelijk nodig is. Soms is dat inderdaad het geval als u gelijk krijgt in de zaak.

Vink Fiscale advocatuur

Wilt u meer weten over de werkwijze van ons advocatenbureau dat gespecialiseerd is in fiscale advocatuur? Of wilt u al een afspraak bij ons maken? Bekijk dan eens de website via vinkfiscaleadvocatuur.nl voor meer informatie over onze diensten.