Forom
Image default
Bedrijven

Social media-activiteiten uitbesteden

Your Business Online is een social media bureau dat ruim 1000 tevreden klanten representeert. Het bedrijf bestaat sinds 2011 en werd opgericht door Dirk Foesenek en Joeri Peeters. Het team bestaat uit 12 enthousiaste jonge, mensen met een passie voor social media. Er wordt rechtstreeks samengewerkt met dé grote social media-kanalen als Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en LinkedIn. Deze korte lijntjes leveren concrete voordelen op voor iedere afzonderlijke klant van Your Business Online. Uiteindelijk gaat het allemaal om meetbaar resultaat, en reken maar dat dat keer op keer behaald wordt. Vraag jij je als eigenaar van een moderne firma soms -of misschien heel vaak- af of je een bepaald kanaal wel goed gebruikt? Of je alles eruit haalt wat er in zit? Of er slimmere manieren zijn om je doelgroep te bereiken?. Met deze en nog veel meer vragen kun je aankloppen bij Your Business Online. Vandaag, morgen of volgende week; wanneer het jou uitkomt.

Het uitbesteden van Facebook

Als je er iedere maand eigenlijk te veel tijd aan kwijt bent, is Facebook uitbesteden wellicht een goed idee. Met uitbesteden wordt niet bedoeld dat je helemaal geen zeggenschap meer hebt. Het gaat erom dat je het praktische werk niet meer hoeft te doen. Bedenk eens hoeveel tijd je per maand overhoudt en wat voor zinnige dingen je dan eindelijk wél kunt doen.

Voordat de medewerkers van Your Business Online voor je aan de slag gaan, zullen er een aantal gesprekken plaatsvinden om belangrijke zaken helder te krijgen. Een paar essentiële punten zijn:

· welke mensen behoren tot jouw doelgroep -onder meer qua functie, geslacht, leeftijd, locatie en opleiding-;

· wat zijn actuele, gezamenlijke interesses van de leden van de doelgroep;

· zijn deze mensen tevreden over wat je nu aanbiedt en staan ze open voor een nieuw product of een nieuwe dienst.

Zie jij het uitbesteden van Facebook wel zitten? Hierbij de contactgegevens van Your Business Online:

Ambachtlaan 33 4871 ED Etten-Leur info @ yourbusinessonline .nl 076 8897629.

Voor meer info : https://www.yourbusinessonline.nl