Forom
Image default
Bedrijven

Waar vind ik de beste flexwerkplekken in Utrecht?

Ben je opzoek naar een leuke en fijne flexwerkplek? Waar je andere flexwerkers kunt ontmoeten en waar je lekker productief aan de slag kan gaan? De beste flexwerkplekken in Utrecht vind je bij Creative Valley. Het is een groot pand waarvan er 2 verdiepingen van Creative Valley zijn en daar verschillende werk gelegenheden en werkruimtes beschikbaar staan voor verhuur. Je kunt ervoor kiezen 1 dag te huren, 10 dagen, 20 dagen enzovoort. Ze zijn erg flexibel dus bijna alles is mogelijk. Neem gerust een kijkje en vraag een gratis proef dagpas aan. 

Wat heeft Creative Valley te bieden? 

Creative Valley is een heerlijk centraal gelegen kantoorpand wat naast Utrecht Centraal ligt. Utrecht is zoiezo een hele fijne centrale stad wat makkelijk te bereiken is voor eigenlijk iedereen in het land. Het bied niet alleen bureaus, stoelen en stopcontacten aan, maar nog veel meer! 

In de twee verdiepingen staan 30 bureaus die allemaal voldoende ruimte en stopcontacten heeft om heerlijk aan te werken. Ook heeft het bepaalde ruimtes waar je rustig aan de slag kan zonder dat je te veel afgeleid of gestoord word. Heb je bijvoorbeeld een belangrijk telefoongesprek of een zoom meeting? Dan kun je terecht in 1 van de bel studio’s. Creative Valley heeft ook verschillende vergaderruimtes waar je met je hele team fijn kunt vergaderen. Wil je je graag even terug trekken van alle drukte en chaos? Dan kun je gebruik gebruik maken van de Crunch Cells. 

Je kunt de hele dag gebruik maken van onbeperkt thee, bruiswater, plat water en koffie en wordt er elke dag weer een verse lunch klaargemaakt door de kok. De lunch bestaat meestal uit een lekkere soep, vers brood en beleg, een warm gerecht en verschillende koude salades. Niets is zo belangrijk als eten en drinken gedurende de dag om ervoor te zorgen dat je vol energie blijft!