Forom
Image default
Dienstverlening

Ben je buitengesloten? Bel dan een slotenmaker!

Allemaal hebben we het weleens meegemaakt: je hebt jezelf buitengesloten en je sleutels liggen binnen in je huis. Tot overmaat van ramp kom je hier na een heerlijk avondje uit pas achter. Een deur forceren of een raam inslaan is dan niet bepaald het meest handige om te doen. Het liefst wil je je deur schadevrij kunnen openen. Hiervoor is het fijn als je de hulp van een slotenspecialist kunt inroepen.

Wat vergoed je verzekering?

Een deur openen in geval van buitensluiting is een secuur werkje. Je wilt namelijk geen onnodige schade. De slotenmaker in Roermond bijvoorbeeld, is dé specialist op het gebied van sloten. Ze zijn snel op die plek, 24/7 bereikbaar en gaan vakkundig en efficiënt te werk. Het is in zo’n situatie goed om te weten in hoeverre je kosten maakt. Zo zul je zelf de kosten moeten voldoen als je je sleutels bent verloren of kwijtgeraakt, maar is het een ander verhaal wanneer je sleutels gestolen zijn. Je dient dan aangifte bij de politie te doen en contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij. De meeste verzekeringen dekken de vervanging of reparatie van sloten in dit geval.

Malafide slotenmakers

Veel slotenspecialisten hebben een slechte reputatie. Een veelgehoord probleem is dan ook dat ze afspraken niet nakomen en torenhoge prijzen hanteren. Om vervelende situaties te voorkomen zijn een aantal tips handig. Zo is het fijn om vooraf de kosten (denk aan avondtoeslagen, materiaalkosten en voorrijkosten bijvoorbeeld) te bespreken. Daarnaast is het goed om de factuur te controleren. Let ook op reviews over het bedrijf. Slotenmakers zoals slotenmaker Roermond hebben uitstekende reviews, waardoor het al aantrekkelijker is om ze te bellen als je gefrustreerd buiten staat te wachten na je stapavondje.

Hulp binnen handbereik

Doe jezelf en je bankrekening een plezier en vergeet je sleutels niet. Uiteraard kun je een inbraak niet altijd voorkomen, maar mocht je je sleutels binnen of ergens anders laten liggen dan is het goed om te weten dat je snel geholpen kunt worden. Slotenmaker Roermond en vele andere slotenspecialisten maken jouw nacht weer goed!

http://slotenmaker112.nl/slotenmaker-roermond/