Forom
Image default
Dienstverlening

Kamer huren per uur

De leukste Hotelkamer per uur biedt kamers voor mensen met allerlei fantasieën in bed. Bij ons kun je anoniem een kamer boeken, en zullen wij namen van klanten nooit vrijgeven. Wij maken al onze kamers voortdurend schoon en kunt bij ons ook ontbijten. Daarnaast is het zo dat je bij ons contant kan betalen en er geen legitimatie nodig is bij een reservering, om zo volledig anoniem te blijven. En er hoeft dan ook niemand te weten wat je bij ons hebt uitgespookt. Daarnaast is het bij ons gratis parkeren en betaal je dus alleen voor je verblijf, en hanteren wij vaste prijzen. De tarieven zijn ook terug te vinden op onze site.  

Kamers en thema’s  

We hebben voor elke wens een kamer, en zijn deze voorzien van een thema. Voor mensen met een grote fantasie hebben wij meerdere sm kamers. Voorzien van een twee persoonsbed en allerlei sexspeeltejes. Om zo elke fantasie uit te laten komen, en kunnen jij en je partner ongestoord te werk gaan. zo is deze kamer voorzien van een schandpaal  en bondage tafel en stoel. En allerlei ketting en handboeien en is de kamer voorzien van led verlichting, die je zelf kunt veranderen van kleur. En uiteraard kunt u gewoon dingen van thuis meenemen. 

Waarom een kamer per uur ?  

Onze kamers zijn met name bedoeld voor mensen die willen vreemdgaan, en een bepaalde fantasie hebben. En graag anoniem willen blijven daarom kun je bij ons dus boeken zonder legitimatie. Bij een hotel kan dat niet en kan iemand altijd achterhalen waar je geweest bent en dat wil je niet als je vreemd gaat. Maar daarnaast is het gewoon voor koppels die wel is een andere ervaring willen meemaken, en het leuk vinden om een beetje spanning in een relatie willen. En het gewoon leuk vinden om een keer in de zoveel tijd, een kamer bij ons te boeken.