Forom
Image default
Dienstverlening

Maters en De Koning, wie zijn het en wat doen ze

Maters en de Koning is een ingenieursbureau die in 1996 is opgericht. Zij hebben zitten in Roosendaal en Rotterdam. Tot op de dag van vandaag zijn ze met 40 medewerkers gestegen die het werk heel serieus nemen. Een “no-nonsens” mentaliteit zoals zij dat graag noemen. Zij vinden het belangrijk dat ze een goede band hebben met zowel de klanten als de werknemers. Wat hen een aantrekkelijke werkplek maakt. Het bedrijf wilt zich graag blijven verbeteren en wilt alsmaar blijven groeien en groeien. Er wordt veel gelet op kennis verbeteringen, innovatieve verbeteringen en er wordt expliciet gelet op talenten binnen het vak. Maters en de Koning vindt het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar de klant en daaruit mooie projecten ontstaan. Ze maken een advies klaar en daaruit komt een ontwerp. Dit bedrijf houdt zich vooral bezig met de civiele techniek in de bouw, waterbouw en infrastructuur. Zij vinden het belangrijk dat er op de website goed verteld wordt waar zij voor staan en welke projecten er gedaan zijn. Kwaliteit staat bij Maters en de Koning hoog aan het vaandel. 

Wat doet Maters en de Koning precies?

Zoals ik hierboven al een klein beetje vertelde, doet Maters en de Koning het ontwerpen, adviseren, tekenen en berekenen van projecten binnen de bouw, waterbouw en infrastructuur. Hieronder laat ik zien wat ze precies doen. 

  • Ontwerp: ontwerpen en vormgeving, constructieve berekeningen (2D/3D), constructie tekeningen (2D/3D), constructieve toetsing.

  • Detachering: project- en ontwerpleiders, tekenaars/modelleurs, constructeurs, directievoerders en toezichthouders. 

  • Technisch advies: Nautische adviezen, second opinions, onderhoudsadviezen, inspecties.

  • Contracting: Aanbestedingsadviezen, marktbenadering adviezen, directie uitvoering en toezicht, kostencalculaties en adviezen, geïntegreerde contacten.

Zoals je ziet kunnen zij enorm veel en houden ze zich met alles en nog wat bezig binnen het vak. Civiele techniek is geen makkelijk vak en dat maakt het wel speciaal. Het is belangrijk dat je precies weet wat je doet en waar iets nodig is.

 

Gerelateerde artikelen

De trouwlocatie in Putten

Een ingrijpend ontslag

Een goede Uitvaartondernemer in Utrecht