Forom
Image default
Dienstverlening

Sta op stoelen maken het opstaan makkelijker

De naam zegt het al. Sta op stoelen zijn heel comfortabele stoelen die uitermate geschikt zijn voor mensen met lichamelijke klachten. Als u moeite heeft met opstaan van de bank of een gewone stoel, is het een fijne manier om toch gemakkelijk op te kunnen staan. De stoel helpt u als het ware omhoog te komen. U kunt de rugleuning van de stoel eenvoudig met behulp van een afstandsbediening omhoog zetten. Hierdoor kunt u gemakkelijk en zonder pijn opstaan. Daarnaast kunt u de leuning naar achteren zitten en zit er een beensteun bij, zodat u er comfortabel in kunt liggen. Er zijn heel veel soorten en modellen verkrijgbaar. U kunt het dus zo goedkoop en duur maken als u zelf wil. Het is verstandig verschillende sta op stoelen te testen, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Het is fijn als de stoel bij het interieur past, maar hij moet ook goed zitten.

 

De verschillende modellen sta op stoelen

De verschillende sta op stoelen zijn verkrijgbaar in leer of stof. Daarnaast zijn ze in meerdere warme of lekker frisse kleuren verkrijgbaar, zoals meerdere warme tinten bruin. Wilt u liever een kleurrijke stoel? In dat geval is rode stoel fraai, maar ook een witte sta op stoel is een prima optie. Veel modellen kunt u op maat laten maken, zodat de stoel exact op uw lichaamsmaten wordt aangepast. De zithoogte, zitdiepte en zelfs de armleuningen worden op maat gemaakt. Dit zorgt voor optimaal zitcomfort. Hiermee bent u verzekerd van een stoel waar u lange tijd heel comfortabel op kunt zitten en waar u jarenlang plezier van zult hebben. Dit bevestigt het belang van het persoonlijk testen van de stoelen in de showroom.
 

Verstelopties van de stoelen

Sta op stoelen zijn gemaakt voor uw comfort. Zeker bij rug- of knieklachten is een stoel waar u makkelijk uit opstaat een must have. Daarom is het fijn dat de stoelen op meerdere plekken verstelbaar zijn. Ze zijn allemaal te verstellen naar de relaxstand om heerlijk te kunnen ontspannen. De handbediening werkt afhankelijk van het model op één of meerdere geruisloze motoren. De stoelen kunnen in een zogenaamde hart-balans functie gezet worden met behulp van 3 motoren. Dit zorgt ervoor dat uw voeten en hart in een horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt uw hart vrijwel niet belast, wat rustgevend is. U zult veel plezier van de sta op stoel hebben.