Forom
Image default
Energie

De producten bij elektrischeboiler.eu

De producten bij elektrischeboiler.eu

Elektrischeboiler.eu heeft een ruim assortiment elektrische boilers, maar verkopen tevens elektrische cv’s, doorstroomapparaten en zelfs anti- kalk magneten. De elektrische boilers zijn geschikt voor o.a. de badkamer, de keuken, het bad, een buitendouche enzovoorts.
Maar welke elektrische boiler is er nu precies geschikt voor welke situatie? 

 

Boilers van A tot Z

De één heeft voldoende aan warm water voor een douchebeurt en een afwas, de ander heeft met een groot gezin of gastenverblijf net even wat meer warmwater wordt nodig. Niet alleen voor huishoudelijke zaken, maar ook voor kleine en grote bedrijven heeft elektrischeboiler.eu altijd de juiste oplossing. Gaat het om een boiler om de handen te wassen in een garage, 24/7 ziekenhuis instrumenten te desinfecteren of een sportschool te voorzien van warmwater in de doucheruimte? Voor iedere situatie is de ideale oplossing te vinden.

 

 

Expertise

Waardoor elektrischeboiler.eu met kop en schouders boven hun concurrentie uitsteekt is hun jarenlange expertise en de wil om alles op het gebied van elektrisch verwarmen helemaal eigen te maken. De basis van water verwarmen lijkt misschien simpel en eentonig maar niets is minder waar. Er zijn vele externe factoren waarmee rekening gehouden dient te worden om de juiste oplossing voor elke situatie te creëren, dagelijkse kost voor het team van EB.

 

Laagdrempelig en supersnelle levering

Of het nu gaat om grote projecten of de keukenboiler die aan vervanging toe is bij opa & oma, iedereen is welkom en krijgt dezelfde professionele behandeling bij elektrischeboiler.eu. Geen warm water is geen optie daarom worden alle boilers direct uit eigen voorraad geleverd vanaf het depot in Heiloo. Grotere aantallen of speciaal te bestellen boilers zijn ook snel in huis door directe en sterke afspraken met de fabrikanten. Omdat er rechtstreeks wordt ingekocht bij de fabrikanten is deze snelle levertijd geen enkel probleem, ontzettend goede service en super aftersales gegarandeerd.
Kijk maar eens op de website van elektrischeboiler.eu of neem contact op via info@elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/