Forom
Image default
Entertainment

De vloek opheffen in de escape room in Winterswijk

Ben jij degene die de vloek weet op te heffen bij de spannende escape room in Winterswijk? Hier is namelijk een vloek gezet op een boerderij en jij moet deze zien op te gaan lossen. Ben je ook benieuwd naar alles wat er in de escape room in Winterswijk schuil gaat en ben jij ervan overtuigd dat jij degene bent die dit wel even kan gaan klaren en de juiste middelen inzet om te zorgen dat dit allemaal goed kan worden uitgevoerd? Dan ben je hier bij de escape room in Winterswijk aan het juiste adres om te gaan testen waar jij allemaal goed in bent en waar jouw vaardigheden liggen. Op de website kan je ook lezen wat anderen ervan vonden en hoe ze dit hebben ervaren. Dit geeft je een goede blik op wat er allemaal schuil gaat achter de escape room in Winterswijk, maar waarbij natuurlijk van tevoren nog niks mag worden verklapt, zodat het spel wel leuk blijft om te doen. 

Ervaringen van bezoekers

Om je een kijkje te geven in de ervaringen van anderen worden deze gedeeld op de website. Daarbij wordt bijvoorbeeld aangegeven dat het leuk is ervaren op de partijtjes, ook wel een verjaardagsfeestje genoemd, die zijn georganiseerd. Wat je misschien namelijk nog niet wist is dat het ook voor kinderen mogelijk is om deel te nemen aan de escape room in Winterswijk. Ook zij mogen zich gaan inspannen en zorgen dat de vloek tijdig wordt opgeheven zodat de ruimte verlaten kan worden en je niet te maken krijgt met een straf die je anders te wachten staat. 

Hoe lang heb je de tijd?

Kinderen van 9 tot en met 12 jaar die gebruik maken van de kinderversie van de escape room in Winterswijk hebben een tijd van 50 minuten om de ruimte te verlaten. De mensen die een leeftijd hebben van 13 jaar en ouder hebben 60 minuten de tijd om de escape room in Winterswijk te verlaten. Dat betekent dat je snel moet handelen.