Wil jij een betere huid, meer energie, gezonder leven, gewicht verliezen of van je opgeblazen gevoel? Dan is goed sapkuur thuis volgen wel iets voor jou.  Een sapkuur thuis volgen bestaat uit 5 juices per dag en 1 shot gember of kurkuma per dag. Je kan kiezen uit een sapkuur thuis voor 1, 3, 5 of 7 dagen.  Elke sapkuur bestaat uit 3 fases: de afbouwfase, de detox sapkuur en de opbouwfase. Je ontvangt voor alle fases een handig schema van ons.

Waarom een sapkuur voor thuis?

Door ons drukke leven kiezen we vaak voor makkelijk eten zoals junkfood, kant-en-klaar maaltijden en afhaalvoedsel. Deze voeding bevat allerlei toegevoegde conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen, e-nummers, suikers en zout. Hierdoor raakt je spijsverteringstelsel overbelast en hopen afvalstoffen zich op in je lichaam. Klachten zoals vermoeidheid, overgewicht, hoofdpijn, een slechte huid of slapeloosheid kunnen hier het gevolg van zijn.Tijdens de sapkuur thuis stop je gedurende een aantal dagen met je dagelijkse voeding en drink je in plaats daarvan sappen. Deze sappen bestaan voor 80% uit groente en 20% uit fruit. Ook zitten ze vol vitaminen, enzymen en mineralen. Met de sapkuur voor thuis komen je spijsverteringsorganen tot rust, worden afvalstoffen uit je lichaam verwijderd en je weerstand versterkt. Het kan ook een middel zijn om slechte gewoontes te doorbreken en te starten met een gezondere levensstijl. Na afloop van de kuur zal je lichaam voedingsstoffen beter opnemen.

Een sapkuur thuis bestellen

Wil je ook gezonder gaan leven en je lichaam laten herstellen? Kies dan voor een sapkuur voor thuis. Doe je het voor de allereerste keer? Dan is het vestandig om te beginnen met een sapkuur voor thuis voor 3 dagen. Na een aantal maanden kan je het herhalen en een sapkuur voor 7 dagen uitvoeren. Doe je het regelmatig dan blijf je lichaam gezond en fit.