De focus van veel bedrijven ligt vaak op het tevreden maken en houden van de klant. Maar die tevredenheid begint bij het werk van de werknemers. Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Een goede kop koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. In deze blog vertellen wij waar u op moet letten bij de aanschaf van een professionele koffiemachine.

De beste machine

Goede koffie op het werk is erg belangrijk en iedereen heeft zijn/haar eigen koffievoorkeuren. Een koffiemachine voor op het werk zorgt ervoor dat uw werknemers zelf die keuze hebben. Van een normale bak koffie tot een sterke bak, alles is mogelijk. Het is namelijk bewezen dat goede koffie de productiviteit op het werk verbetert. Daarnaast straalt goede koffie ook professionaliteit uit wanneer u klanten op bezoek heeft. Wanneer iemand een vieze bak koffie voorgeschoteld krijgt, zal de kans groot zijn dat hij dit associeert aan het bedrijf. Zie het als een investering voor uw bedrijf. Ook heeft een professionele koffiemachine vaak een grote capaciteit en dat is wel zo handig met veel werknemers.

Koffie variaties

Koffie wordt steeds populairder. Er komen ook steeds meer verschillende soorten koffie. Een ‘simpel kopje koffie’ met één druk op de knop is er niet meer bij. Ook op het werk is steeds meer vraag en verlangen naar verschillende soorten koffie’s. Met al die soorten koffie is het lastig om een keuze te maken, daarom zetten wij de bekendste soorten koffie op een rij.

* Espresso, een klein kopje zeer geconcentreerde koffie, door onder hoge druk water door gemalen koffie te persen.

* Cappuccino, gelijke delen espresso met melk en melkschuim.

* Latte macchiato, letter vertaald: melk bevlekt. Bij een latte macchiato wordt een shot espresso toegevoegd aan de melk, niet de melk aan de espresso.

* Café lungo, minder sterke espresso.

* Café corretto, espresso met een scheutje drank.


Op het werk moeten veel mensen het doen met een kleine beker waterige vloeistof wat op koffie moet lijken. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welke machine bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

Voor meer info : https://deac.nl/