Forom
Image default
Financieel

Wanneer incassobureau inschakelen verstandig is.

Wanneer incassobureau inschakelen

Je openstaande facturen lopen steeds hoger op. Diverse herinneringen heb je al gestuurd. Maar zelfs nu voldoen ze nog niet. Je factuur staat al lang open. Dit moet je niet verder pikken. De schuldenaren van je debiteur betalen ook niet is het verhaal. Het is niet eerlijk dat de opdrachtgever jou niet betaalt. Hij maakt van zijn problemen nu jouw probleem. Soms wordt de vordering betwist. Dan moet natuurlijk eerst de kwestie opgelost worden. Maar dan moet klant het ook meteen voldoen daarna. Maar betaalt klant dan nog niet? Dan is er pas een probleem. En nu?  Wanneer incassobureau inschakelen echt nodig is, merk je vaak al vanzelf. Wanneer wij de debiteur aanschrijven. Bestaat de mogelijkheid dat de opdrachtgever naar de concurrent gaat.

Over Wanneer incassobureau inschakelen gratis mogelijk is.

Gaat de factuur over de vervaldatum heen, dan kun je een incassospecialist inschakelen. Over wanneer incassobureau inschakelen en welke kansen dit biedt vind je hieronder meer.
Waarom een incassobureau;
•    Vreemde ogen dwingen af. Je klant zal eerder onder de indruk zijn van een vreemde derde partij.
•    Wij behandelen uw zaak No Cure No Pay. Betaalt de schuldenaar niets? Dan betaalt u ook helemaal niets.
•    De incassokosten worden op de opdrachtgever  verhaald.
•    Wanneer het adres niet meer klopt, zoeken we een ander adres op.
•    Een afbetalingsregeling wordt alleen afgesproken als het redelijk is.
•    Geen betaling? Ook een gang naar de rechtbank is mogelijk.
•    Bij betaling wikkelen wij het dossier binnen een week financieel met u af.
•    Daarnaast werkt Bill snel, vakkundig en is betrouwbaar.
•    Bill is lid van de NVI en heeft het Incassokeurmerk.

Incasso opdracht indienen

U gaat gebruik maken van een deurwaarder. En nu? Wat moet ik dan nu doen? Welk deurwaarderskantoor kiezen we dan? Er zijn zeer veel incassospecialisten
op internet te vinden. Ze zijn helaas niet allemaal even betrouwbaar. Bill is nvi gecertificeerd en heeft het incasso keurmerk. Een openstaande factuur dien je makkelijk via de website in. Via de website kun je alles zelf regelen. Een online account is zo aangemaakt. Eerst je eigen bedrijfsinformatie invullen. Met de door jou gekozen gebruikersnaam en wachtwoord, kun je vervolgens inloggen. De gegevens van je openstaande factuur invoeren. Klik op verzenden en klaar is Kees. Direct ontvangen wij je openstaande factuur. je vaste behandelaar gaat er direct mee aan de slag.

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/wanneer-een-incassobureau-inschakelen.html