Heeft u een huis op het oog? Een prachtige vrijstaande boerderij op het platteland, een klein appartement in het centrum van Helmond of een eengezinswoning in een sfeervolle wijk? Dan is de kans groot dat u een hypotheek gaat afsluiten. Als u zich al georiënteerd heeft, weet u als geen ander dat er tal van verschillende hypotheken zijn. Maar hoe bepaalt u nu welke hypotheek geschikt is voor uw nieuwe woning in Helmond? Dan maakt u een afspraak bij Engel Financieel Advies.

Ontvang financieel advies als u een hypotheek in regio Helmond afsluit

Bij de aankoop van een nieuwe woning, wilt u natuurlijk dat het financiële plaatje klopt. Daarom bespreekt een onafhankelijk adviseur van Engel Financieel Advies de verschillende mogelijkheden met u. Daarna gaat de hypotheekadviseur op zoek naar de hypotheek die aansluit bij uw wensen en financiële situatie. Hierbij is de adviseur niet afhankelijk van een bepaalde bank.

Als starter een hypotheek in Helmond of omstreken afsluiten

Bent u starter op de woningmarkt? Dan kunt u een startershypotheek aanvragen. Dan ontvangt u een extra lening bovenop de hypotheek voor uw huis in Helmond of omgeving. De hoogte van deze starterslening hangt af van uw eigen vermogen, uw inkomen en de voorwaarden van de gemeente. Daarnaast geven diverse banken extra korting op de hypotheekrente. Uw hypotheek loopt dan met een vaste rentevoet van minimaal 15 tot maximaal 30 jaar. U betaalt dan de eerste drie jaar geen rente of aflossing. Dat is ideaal, nietwaar?

Maakt u binnenkort een afspraak voor uw hypotheek in Helmond?

Engel Financieel Advies is de onafhankelijk hypotheekadviseur in uw omgeving. Zij houden rekening met uw huidige financiële situatie, maar ook zeker met die van de toekomst. Bent u benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak en kom erachter welke hypotheek het beste bij u past.