Forom
Image default
Gezondheid

De oplossing voor velerlei kwaaltjes en kwalen: acupunctuur nijmegen

Voor degenen  die liever niet naar de poeders grijpen maar meer heil zien in een natuurlijke geneeswijze is acupunctuur nijmegen waarschijnlijk een mogelijkheid. Acupunctuur is een eeuwenoude geneeswijze die oorspronkelijk door chinese doktoren is uitgevonden, maar inmiddels wordt acupuntuur overal toegepast. Acupunctuur is ook in nijmegen ingeburgerd. Veel patienten weten inmiddels de weg te vinden naar de praktijk van acupunctuur in nijmegen. En dat is positief te noemen. De geneeswijze heeft al veel opmerkelijke resultaten opgeleverd, en het is niet zozeer een kwestie van geloven, maar kennis van het menselijk lichaam waarmee is aangetoond dat er allemaal energiebanen door ons lichaam lopen die verstoord kunnen raken. Met acupunctuur in nijmegen wordt geprobeerd met naalden de energiebanen te herstellen en zo de klachten weg te nemen. Er is een hele studie en opleiding voor nodig om volleerd acupuncturist te mogen zijn, en er zijn nogal wat diploma’s nodig om je als uitvoerend arts in acupunctuur te mogen vestigen. Bij acupunctuur nijmegen werken alleen maar gediplomeerde en zeer ervaren acupuncturisten.

Het prikken van de naalden is pijnloos

Natuurlijk lijkt he allemaal best eng, al die naaldjes die rechtop in de huid staan. Soms meerdere naaldjes tegelijk, en daar moet je wel tegen kunnen. Er komt geen bloed bij kijken, juist niet, de acupuncturist weet precies waar hij het naaldje moet plaatsen. Hij weet precies waar de banen lopen. En dat is natuurlijk razend knap.

Een behandeling bij de acupuncturist kan een roker of rookster zelfs van de rookverslaving afhelpen. En dat is natuurlijk heel positief. Stoppen met roken is knap lastig, dus als een of meer behandelingen bij een acupuncturist iemand van de verslaving afhelpen is dat geweldig. Nie alleen voor de roker zelf, maar zeke ook voor zijn omgeving. Die zullen minstens net zo blij zijn als ze van de rookoverlast af zijn.