Het kan verschillende redenen hebben dat u het toilet niet meer goed kunt bereiken. Of dat u niet de juiste houding aan kunt nemen op het toilet. Denk dan eens aan een postoel of toiletverhoger. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat u op een comfortabele manier uw behoeften kunt doen. De toiletverhoger schroeft u eenvoudig vast op het toilet zodat deze niet kan verschuiven. Door deze verhoger te bevestigen, hoeft u minder diep door uw knieën te buigen. Het verhoogt het toilet namelijk met 10 centimeter. Bent u slecht ter been? Dan kunt u beter een postoel kopen die u in de slaapkamer kunt plaatsen zodat u ’s avonds of ’s nachts niet helemaal naar de badkamer hoeft te lopen. Al deze artikelen vindt u bij Vos Health Shop.

Een postoel online kopen? Vandaag voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bestel vandaag voor 16:00 uur een postoel bij Vos Health Shop, dan heb je hem namelijk morgen al in huis. Dit is erg fijn wanneer er haast is geboden bij het leveren van een postoel. Dankzij de grote voorraden van Vos Health Shop, is een snelle levering te garanderen. Gaat u voor een eenvoudige postoel of een verstelbare postoel? Wanneer u een order boven de honderd euro plaatst, wordt deze binnen Nederland gratis verzonden. Uiteraard is het ook mogelijk om het artikel naar een ander land te verzenden. Bekijk het assortiment aan postoelen online en kies welke postoel u wilt kopen. Voor vragen over het assortiment kunt u contact opnemen met de deskundige medewerkers.

Een postoel kopen die op gewenste hoogte gezet kan worden

Wat voor uitvoering postoel gaat u kopen? Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Zo is er een standaardmodel, maar bijvoorbeeld ook een waarbij u de hoogte kunt verstellen. In de webshop van Vos Health Shop vindt u een postoel die eenvoudig te verstellen en online te kopen is. Deze stoel biedt optimale comfort en is zeer stabiel. Daarnaast heeft de stoel een zachte zitting. De zitbril en afdekplaat zijn weg te klappen en afneembaar. Ook is deze postoel eenvoudig te reinigen. Met de rubberen doppen onder de poten weet u zeker dat de postoel niet wegglijdt.

Voor meer info :