Forom
Image default
Gezondheid

Libido stimuleren voor de vrouw

Vaak genoeg hoor je over mannen die problemen ervaren met hun libido. Maar dit is geen probleem die enkel mannen treft. Nee, dit is absoluut niet het geval. Er zijn dus ook heel veel vrouwen die met het probleem rondlopen dat ze last hebben van een te laag libido. Is er voor de vrouw dan ook een oplossing beschikbaar? Die is er gelukkig zeker, en we vertellen je er graag meer over.

 

Je hoort vaak genoeg over libidopillen voor mannen die dus het pijl van het mannelijke libido verbeteren. Deze libidopillen werken negen van de tien keer ook erg goed. Deze middelen zijn er echter ook voor het vrouwelijke lichaam. Voor vrouwen heet het product libidofemme. Libidofemme is speciaal gemaakt voor de vrouw. Het verhoogt over het algemeen het verlangen naar fysieke contacten met mannen of vrouwen en daarnaast zal het de bevrediging versterken. De libidofemme pillen zijn voor vrouwen de perfecte oplossing om van hun klachten af te komen.

 

De libidofemme pillen zijn gebaseerd op een uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke kruiden en vitaminen. De pillen bevatten stoffen zoals dong quai, ginseng, salmiakwortel, shiitake extract, kruidnagel en omega vetzuren en vitaminen.

 

Daarnaast zit er ook Damiana in. Damiana is terug te vinden in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. De Maya’s gebruikten vroeger dit kruid als afrodisiacum. Daarnaast zou het ook een positieve invloed hebben op de circulatie van het bloed op je zenuwstelsel.

 

Dong Quai is terug te vinden in de traditionele Chinese geneeskunde. Daar wordt het heel veel gebuikt. Het heeft een erg positief effect op de vrouwelijke hormonale huishouding.

 

Ginseng zal je uithoudingsvermogen, weerstand en concentratie heel erg verbeteren.

 

Libidofemme is daardoor een heel goed hulpmiddel om de energie van een vrouw te verbeteren. Het verhoogt ook de gevoeligheid van de geslachtsdelen en stimuleert de geslachtsdrift van de vrouw. Het kan ook bevorderend werken op het behalen en de intensiteit van je climax.

 

We raden aan 1 capsule in te nemen ongeveer een uur voor de aanvang van je geslachtsgemeenschap. Daarnaast raden wij af om meer dan 2 capsules per dag te gebruiken.

Voor meer info : https://www.libidoforte.com/