Wanneer uw zoon of dochter binnenkort jarig is, wilt u natuurlijk uitpakken. Geef uw kind de dag van zijn leven en houd een kinderfeestje dat iedereen zich nog lang zal herinneren. Bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water in De Mortel, gelegen in Brabant, kunnen zij genieten van originele groepsactiviteiten. Denk aan ponyrijden onder begeleiding van een gediplomeerde instructrice, neem deel aan een speurtocht of reflectortocht. Het kinderfeestje wordt uiteraard afgesloten met frietjes en snacks. Stel zelf het kinderfeestje samen en geef uw kind samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke dag.

Bedrijfsuitje organiseren? Kies voor leuke groepsactiviteiten in Brabant!

Het kan een hele klus zijn om een bedrijfsuitje te organiseren. Door het grote aanbod, is het soms lastig kiezen. U wilt natuurlijk samen met uw collega’s iets ondernemen dat iedereen leuk vindt én wat de onderlinge band versterkt. Dan is het een uitstekende keuze om deel te nemen aan de originele groepsactiviteiten van Recreatiecentrum Het Zwarte Water in De Mortel (Brabant). U heeft de keuze uit verschillende activiteiten waarbij nauwe samenwerking vereist is. Na de activiteiten staat er, indien gewenst, een barbecue of buffet klaar waar u samen met uw collega’s geniet van heerlijke gerechten. Zo hoeft u nergens meer aan te denken. Ideaal, toch?

Meer dan alleen groepsactiviteiten bij recreatiecentrum in Brabant

Zoekt u een locatie in Brabant waar meer is dan alleen bijzondere groepsactiviteiten? Breng dan eens een bezoek aan Recreatiecentrum Het Zwarte Water in De Mortel. Zo beschikt men over een sfeervol eetcafé met bar waar u geniet van een uitgebreide lunch. Gaat uw voorkeur uit naar een barbecue of buffet in plaats van het doen van groepsactiviteiten in een natuurlijke omgeving in Brabant? Dat kan natuurlijk ook. Daarnaast kunt u met zowel grote als kleine groepen overnachten in een van de verschillende accommodaties. Bovendien vinden er op de manege regelmatig wedstrijden plaats waar u naar kunt kijken en worden er paard- en ponyrijlessen aangeboden aan kinderen en volwassenen. Waar wacht u nog op? Ga langs bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water en hun groepsactiviteiten zorgen voor een onvergetelijke middag.

Voor meer info :