Forom
Image default
Humor

Lockpicken met een paperclip uit je eigen huis

De kunst om sloten te openen zonder sleutel wordt al eeuwen uitgevoerd met lockpicks. De lockpicks die je tegenwoordig in webwinkels kunt vinden zijn van veel betere kwaliteit dan de lockpicks die ze vroeger gebruikten. Daarentegen zijn lockpicks tegenwoordig eigenlijk ook niet heel lastig om zelf te maken. Er zijn veel verschillende verhalen online te vinden van hoe je van een ruitenwisser een perfecte hook pick kunt maken. In dit verhaal willen we duidelijk gaan maken hoe je van je eigen paperclip een goedwerkende lockpick met spanner kunt maken.

In plaats van het proberen uit te leggen hoe je de bochten en wendingen met een paperclip moet maken, hebben we een video gemaakt die je helpt om een eigen lockpick van jouw paperclip te maken.

Hoe gebruik je de paperclip lockpick

Je mag van je eigen paperclip lock pick set best verwachten dat dit ander aanvoelt dan de lockpicks die je uit de winkel haalt. De paperclip heeft namelijk wat extra bewerkingen nodig om het zo functioneel te maken dat deze zo fijn als alle andere picks werkt.

We hebben een stappen uitleg voor jullie gemaakt waarin we uitleggen hoe je de paperclips kunt gebruiken om een deur te openen.

Zo moet je lockpicken

1 Plaats je spanner in de bodem van het sleutelgat.

2 Zorg voor een zeer subtiele spanning met de sleutel, draai hem op dezelfde manier als je de sleutel in het slot zou draaien. Als je te veel druk uitoefent, kan je de vorm van de paperclip veranderen binnen in het slot. Als je niet voldoende druk uitoefent, zullen de pinnen die je pickt niet blijven hangen. Als je de juiste hoeveelheid druk hebt gevonden, kan je deze gedurende het hele proces toepassen.

3 Plaats je lockpick in het bovenste deel van het sleutelgat. Zorg ervoor dat de haak naar de pinnen wijst. 4 Beweeg de pinnen in het slot. Steek je lockpick tot de achterkant van het slot en zoek elke pin, beweeg ze even allemaal om te tellen hoeveel er zijn en vast ze zitten. De pin die het moeilijkst te verplaatsen is, is de hoofdpin waarmee je zou moeten beginnen. Opmerking: de meeste huishoudelijke sloten die in de EU worden gemaakt, hebben minimaal zes pinnen.

5 Begin met het picken van de eerste pin. Breng druk uit op de pin met de pick en blijf druk uitoefenen op de tension wrench. Zodra de pin de breeklijn bereikt, zou je de pin een beetje moeten voelen. Als er weerstand is, blijf dan schudden en / of laat slechts een kleine hoeveelheid spanning los totdat de pin de breeklijn bereikt.

6  Herhaal stap 5 en 6 totdat u elke pin hebt ontgrendeld. Herhaal stap 5 om uw volgende pin te vinden. Pak het dan verder op met het advies in stap 6. Herhaal deze twee stappen totdat het slot draait en ontgrendelt.

 Wil je ook zo’n leuk artikel schrijven als deze? Klik dan hier en laat ons vandaag al weten wat je aan het doen bent.

 

Voor meer info : https://nl.wikihow.com/