Forom
Image default
Kunst en Kitsch

Moderne schilderijen aan de muur

Ben jij op zoek naar een nieuw werk voor aan de muur? Bijvoorbeeld moderne schilderijen of een abstract werk, een modern werk of een landschap werk? Of ben je juist op zoek naar een werk van bekende andere kunstenaar? Bij ons zit je dan op de juiste website, van moderne schilderijen tot landelijke werken, het is er allemaal.

Abstract werk aan de muur

Een Abstract werk aan de muur laat jou bepalen wat je ziet en geven jou de vrijheid vrijheid om je eigen voorstelling te maken. Bij een abstract werk  zoals de moderne schilderijen mag je kleuren buiten de lijntjes. Kies altijd voor een abstract werk welke helemaal bij jou past. De abstracte werken zijn in het begin van de 20e eeuw ontstaan en heeft nog steeds heel veel liefhebbers. Het mooie is dat deze kunstwerken geen beeld hoeven weer te geven van de zichtbare realiteit. Een abstract werk laat de kijker zelf bepalen wat het thema is. Met totale vrijheid door gebruik van kleuren, vormen en lijnen worden onderliggende principes zichtbaar gemaakt. Het klinkt als iets ingewikkelds, maar je fantasie wordt totaal geprikkeld. Voor de één zijn de vormen en figuren nietszeggend, terwijl de ander iets heel moois ziet. Het gaat er dan ook niet om wat een abstract kunstwerk voorstelt, maar wat voor gevoel deze bij iemand kan oproepen. Wij hebben dan ook een groot aanbod van moderne schilderijen.

Vrolijk werk aan de muur

Een vrolijk werk aan de muur dat jou een lach op je gezicht tovert en je een fijn gevoel geeft. Wil jij dat graag? Vrolijke werken en moderne schilderijen zijn vol van kleur en hebben verschillende leuke thema’s. Deze kunstwerken bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in je huis. Als je voor kleur kiest krijgt de ruimte een hele frisse uitstraling. Ook donkere ruimtes worden ineens gevuld met levendigheid door een vrolijk werk op te hangen. Kies voor een vrolijke moderne schilderijen om je huis op te vrolijken. Online kan je art prints kopen