Forom
Image default
Management

Hoe ontvangt u de beste beeldkwaliteit in uw huiskamer?

Als u de talrijke culturen van de wereld via Televisie wilt bekijken, moet u weten hoe beperkt het kan zijn om dat via kabel of satelliettelevisie te hopen te bereiken, hoewel Satelliettelevisie een grote sprong voorwaarts was die op omcirkelende communicatiesatellieten steunde die het mogelijk maakten om televisiesignalen ver en wijd uit te zenden.

Hoe boekt u de grootste vooruitgang in uw huiskamer?

Deze grote vooruitgang in televisiekijken zoals bij de lg oled65gx6la berustte op zwakke satellietsignalen die over lange afstanden door de ruimte reisden om te worden opgevangen door parabolische ontvangstschotels, die het zwakke signaal weerkaatsen naar het brandpunt van uw schotel, omgezet in een lagere frequentieband en versterkt door een apparaat genaamd LBN of low-noise block down converter.

  • Interessant is dat de signalen die u via uw schotel ontvangt, eerst naar een satelliet in een baan om de aarde worden gestuurd via een Uplink-schotel, een zeer grote schotel met een diameter van 9 tot 12 meter (30 tot 40 voet).
  • Deze Uplink schotelantennes zenden televisie-uitzendingen naar satellietschotels in een baan om de aarde, die ze ontvangen en vervolgens naar uw schotelantenne en naar uw televisietoestel zenden. Satellietsignalen terug naar de aarde worden op verschillende frequenties uitgezonden.

Hoe gaat het precies in zijn werk?

In 1962 werd het eerste satelliettelevisiesignaal uitgezonden tussen Europa en Noord-Amerika via de Telstar-satelliet, 37.000 kilometer boven de aarde om over Noord-Amerika te worden gestraald. Een paar jaar later werd satelliettelevisie gemeengoed in verschillende landen, maar een addertje onder het gras was dat kijkers beperkt waren tot het aantal satelliettelevisiediensten waarop zij zich konden abonneren en waarvan zij in hun eigen land konden genieten.

  • Dit zette sommige mensen aan het denken, en vandaag is het mogelijk voor u, in uw eigen land, om satelliettelevisie te kijken vanuit de hele wereld door de kracht van het internet en software applicatie. Ja, u kunt nu kijken naar zowat alle programma’s van uw keuze en in elke gekozen regio of land met behulp van een software, uw PC en internetverbinding.
https://www.ny400.nl/