Een 3D animatie laten maken is slim!

Een 3D animatie is namelijk een vorm van video en animatie waarbij alles mogelijk is. Waarom? Je bent niet afhankelijk van de werkelijkheid. Een product presenteren wat nog niet helemaal ontwikkelt is? Geen probleem, laat in 3D alvast zien hoe het er uit komt te zien. Functies die gepland staan voor de toekomst? Kun je nu alvast laten zien in 3D. Weersimulaties is ook zoiets wat ineens mogelijk wordt. Daarnaast kun je bij een 3D animatie dingen vanuit hoeken laten zien waar je met een normale camera nooit bij kan komen. Hierdoor kun je gave dingen doen, zoals de explosieschets van jouw product tot leven wekken, in de kleinste openingen duiken, etc.

Een 3D animatie maken is vakmanschap

Niet iedereen kan een 3D animatie maken, het vraagt om specialistische kennis en vaardigheden. Modelleren, nodes, rigging, textures… een kleine greep uit de wereld van 3D. Daarom is het verstandig een professionele partij in te schakelen om een 3D animatie te laten maken. Bijvoorbeeld video- en animatiestudio ZoomWorks. Voor hun 3D specialisten zijn deze termen een soort tweede taal geworden. Zij weten simpele basisvormen zoals vierkanten, cirkels en driehoeken om te vormen tot de mooiste objecten en producten. Door de volledige ontwerpvrijheid kun je alle kanten op, waardoor het fijn is een partij te hebben die weet wat werkt en wat niet werkt, waar valkuilen liggen en wat het beste resultaat gaat opleveren.

Hoe lang duurt een 3D animatie laten maken?

Een 3D animatie laten maken is altijd maatwerk. En dat betekent ook dat de doorlooptijd per animatie verschilt. Hoe lang het duurt is sterk afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan het bedenken van een concept, het uitwerken van een verhaallijn, het ontwerpen van de scenes, animeren…. zo gaat het nog wel even door. Bij ZoomWorks is er echter één factor die de grootste impact op de doorlooptijd heeft: hoe snel kunnen zij met jou schakelen? Hoe sneller jij reageert, hoe eerder ZoomWorks weer verder kan, en dus ook hoe eerder jouw 3D animatie klaar kan zijn. Dit werkt echter ook de andere kant op: hoe langer het duurt voordat jij reageert, hoe later zij weer verder kunnen, hoe langer het duurt voordat jouw 3D animatie klaar is.

Meer weten over een 3D animatie laten maken bij ZoomWorks?

Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Of ben je nog niet helemaal overtuigd en zit je met wat vragen? Neem gewoon eens contact met ZoomWorks op. Ze inspireren je graag met voorbeelden en geven je graag meer informatie.

https://zoomworks.nl/3d-animatie-laten-maken/