Forom
Image default
Media

Frigo ’s-Heerenberg al 25 jaar ‘dé logistieke dienstverlener in diepvries’

Twintig jaar nadat in Nieuw-Vennep de kiem werd gelegd voor de Frigo Group, werd in 1993 Frigo ’s-Heerenberg opgericht.  Het 25-jarig jubileum werd op zaterdag 23 juni 2018 op gepaste wijze gevierd: door tijdens een bedrijfsuitje naar Rotterdam de medewerkers centraal te stellen.

Want dat Frigo ’s-Heerenberg met zoveel klanten een hechte band heeft, is behalve aan de uitstekende dienstverlening en de state-of-the-art  zeker ook te danken aan de kwaliteit en klantgerichtheid van de medewerkers. “Dat het verloop onder het personeel klein is, zegt veel over hoe Frigo met zijn mensen omgaat”, vindt Marcel de Witt (33), die als ‘medewerker Customer service’ al tien jaar aan Frigo ’s-Heerenberg is verbonden.

Als heftruckchauffeur is Robby Hoppen (51) zelfs als twintig jaar in dienst van ‘dé logistieke dienstverlener in diepvries’. “Als ik het bij Frigo niet naar mijn zin had, dankzij goede collega’s als mijn maatje Nick Derksen, leuk en afwisselend werk en een goede sfeer op de werkvloer, was ik allang weggeweest,” verzekert hij. “Maar ik zou niet weten waarom ik op zoek zou gaan naar een andere baan. Op naar mijn 25-jarig werkjubileum!”

Aan de goede sfeer die kenmerkend is voort Frigo ’s-Heerenberg, werd op informele wijze ook in Rotterdam hard gewerkt. Met het Intell Hotel in het centrum van de stad van ‘niet lullen maar poetsen’ als uitvalsbasis, bestond het gevarieerde programma onder andere uit een busrit over de Maasvlakte, kleiduiven schieten en een rondvaart de door de haven en het centrum. “We werken bij Frigo op een professionele manier samen, met respect voor elkaar, maar kunnen ook lol met elkaar hebben”, verzekert Marcel. “Tijdens zo’n bedrijfsuitje leer je elkaar nog beter kennen,” voegt Robby, die in Spijk woont, er aan toe. “Je krijgt er energie van. En zin om samen weer aan de slag te gaan.”

Voor meer info : http://www.frigogroup.com/