Forom
Image default
Mode en Kleding

trouwjurk

De trouwjurk van uw dromen

Is binnenkort de grote dag? Gaat u over een paar maanden trouwen met uw geliefde? En bent u nog op zoek naar een mooie trouwjurk voor deze prachtige dag? Lukt het maar niet om te slagen en zoekt u naar een trouwjurk die van hoge kwaliteit is, bijzonder stijlvol is, maar waar u toch niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen? Dan is het goed dat wij u even treffen, want wij hebben namelijk goed nieuws voor u. Bij Valkengoed kunnen wij uw wensen in vervulling laten gaan! En zeg nou zelf, dat is toch precies wat u wilt? Wij hebben de mooiste trouwjurk voor u in de aanbieding en bieden voor ieder wat wils. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en u kunt er dan ook van op aan dat u beslist geen spijt zult krijgen van uw keuze voor ons. Bij ons hoeft u er voorts niet bang voor te zijn dat u een dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten voor een modieuze trouwjurk. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres als u niet te veel geld neer wilt tellen voor een trouwjurk, die toch erg trendy en schitterend is. Klinkt dit u nou wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst even van de hoed en de rand weten, voordat u een besluit neemt of u al dan niet met ons in zee gaat? Wilt u weten hoe de vork precies in de steel zit, zodat u er zeker van kunt zijn dat er geen addertje onder het gras zit? Dan horen wij dit uiteraard graag van u. Als u ons opbelt, dan krijgt u een van onze vriendelijke en deskundige medewerkers aan de lijn, die alles van een trouwjurk, bruidsschoenen, trouwpakken afweet. Neem dus spoedig contact met ons op. Er geldt: hoe sneller u dit doet, des te beter het is. U weet dan namelijk al direct waar u aan toe bent. Neem dus vandaag nog contact met ons op als u een vraag hebt over een trouwjurk die u op onze site hebt gezien. U kunt er bij ons van op aan dat al uw vragen van een uitgebreid antwoord worden voorzien. Schroom dus niet en stuur ons een bericht. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen!

Een trouwjurk van hoge kwaliteit hoeft helemaal niet duur te zijn

Veel stellen zien er tegenop om te trouwen, omdat dit zo veel kosten met zich mee kan brengen. Maar als u goed zoekt en even verder kijkt dan uw neus lang is, dan komt u al gauw diverse mogelijkheden tegen waarop u uw trouwdag voor een fatsoenlijke prijs kunt regelen. En daar hoort natuurlijk ook een laag geprijsde trouwjurk bij. Bij Valkengoed leveren wij topkwaliteit, zonder dat u dit terugziet in de prijs. En zeg nou zelf, dat is toch geweldig? Dat is toch ook wat u wilt? Als u dus een trouwjurk zoekt die van hoge kwaliteit is, maar waar u toch niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen, dan raden wij u aan om even een kijkje te nemen op onze website. Laat u overtuigen door ons verrassend complete assortiment! Wij grossieren in de beste merken. Een greep uit ons aanbod:

 • Cosmobella
 • Justin Alexander
 • Ladybird
 • White One
 • en nog veel meer!

Wij leveren werkelijk alle trouwmerken en hebben geen nee te koop. Wij zijn van alle markten thuis en dat merkt u aan onze enorm grote collectie in bruidsmode. U zult bij ons dus altijd de trouwjurk van uw dromen vinden. Daar kunt u zeker wel op rekenen.

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

Het is een feit dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee kunt gaan, want bij Valkengoed bent u namelijk stukken voordeliger uit. En dat zonder dat u concessies hoeft te doen op het gebied van de kwaliteit! Dus dat scheelt. Klinkt dit goed en is dit precies wat u wilt? Maar hebt u toch nog een vraag over een bepaalde trouwjurk, die u in onze webwinkel hebt gezien? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. U hebt verschillende manieren om ons te bereiken.

 • Ten eerste kunt u ons even opbellen.
 • Ten tweede kunt u ons een mailtje sturen met daarin uw vraag.
 • En ten derde bent u in de gelegenheid om het contactformulier op onze site in te vullen.

Wij hopen in ieder geval gauw van u te horen! Als u voor Valkengoed kiest, dan kiest u voor een totaaloplossing. Wij hebben niet alleen een trouwjurk voor u, maar ook:

 • trouwpakken
 • bruidsschoenen voor hem en voor haar
 • de meest luxueuze sieraden
 • allerlei spannende accessoires
 • bruidslingerie, om onder uw trouwjurk te dragen
 • en nog veel meer!

Kortom, u hebt geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Een trouwjurk leveren is ons op het lijf geschreven. Maak dus snel een afspraak om eens samen met uw zussen of moeder bij ons langs te komen om een trouwjurk te komen passen. Wij maken daar altijd een gezellige happening van. En u kunt erop rekenen dat u altijd goed geadviseerd wordt op dit vlak. Surf dus gauw naar onze site en maak een afspraak!

Voor meer info : http://www.valkengoed.nl/