Forom
Image default
Rechten

Software van uw advocatenkantoor: eenvoudig te bedienen op mobiele apparaten

U bent regelmatig onderweg naar klanten omdat u beschikt over een eigen advocatenkantoor. Om uw administratie op orde te houden, kiest u voor een software die zich volledig op de situatie van uw advocatenkantoor aanpast. Wilt u gegevens invoeren of opvragen bij de klant via een tablet? Of wilt u even snel uw gegevens inzien op uw mobiel? Met de software voor uw advocatenkantoor van AdvocaatCentraal werkt u eenvoudig vanaf mobiele apparaten, en dat is altijd veilig. Door onze versleutelde verbindingen en het werken met een ISO gecertificeerde provider, weet u zeker dat de software voor uw advocatenkantoor ook op mobiele apparaten veilig werkt.

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij deze software voor een advocatenkantoor

Ziet u er ook elke keer tegenop om de administratie te doen? De meeste advocaten vinden dit niet de meest leuke bezigheid. Gelukkig bestaat er software die de administratie van uw advocatenkantoor wel heel gemakkelijk maakt. De software van AdvocaatCentraal is speciaal ontworpen voor advocaten en biedt u alles om uw werk gemakkelijk te maken. Denk hierbij aan het indienen en versturen van declaraties, het maken en opstellen van rapportages en het bijhouden van de urenregistratie. De software is door iedereen al binnen enkele minuten te gebruiken, waardoor geen cursus nodig is. Wilt u dit ook? Neem dan snel contact op met AdvocaatCentraal en ervaar zelf het gemak van deze software voor uw advocatenkantoor.  

Draai verschillende rapportages uit met deze software voor een advocatenkantoor

Heeft u een eigen advocatenkantoor? Dan is het aan u de taak om de financiën op orde te houden. U moet de gewerkte uren van uw werknemers goed bijhouden, maar ook de facturen voor uw klanten moeten overzichtelijk zijn. Als u de software van AdvocaatCentraal gebruikt doet u dit voortaan snel en eenvoudig. Deze software is speciaal ontwikkeld voor een advocatenkantoor, waardoor deze alles bevat voor uw onderneming. Het mooiste van alles is dat u de gegevens altijd paraat heeft en kunt uitdraaien. Zo bevordert u de werksnelheid en weet u zeker dat u altijd de juiste gegevens in handen heeft. Voor meer informatie over deze software voor een advocatenkantoor neemt u contact met ze op.