Uw avondje uit is pas echt compleet met een busreis. Door een busreis te boeken kunt u namelijk optimaal genieten van uw avond. Alles wordt voor u geregeld, zodat u zichzelf helemaal nergens druk over hoeft te maken. Mits u bij een professioneel reis- en touringcarbureau boekt natuurlijk. Zo is het hier mogelijk om een busreis in combinatie met een musicalbezoek te boeken. U wordt opgehaald door een luxe touringcar bij een opstapplaats naar keuze en de busreis rijdt richting de bestemming. Hier kunt u vervolgens een hapje en een drankje nuttigen. Daarna wordt u naar het theater gebracht en geniet u van de voorstelling. Na de musical rijdt de touringcar terug en wordt u thuisgebracht. U zult een onvergetelijke dag beleven.

Maak een meerdaagse busreis naar het buitenland

Zou u graag een vakantie plannen, maar komt u er maar niet aan toe? Zou u het liefst uw koffer inpakken en meteen op reis gaan? Het kan door mee te gaan met een meerdaagse busreis van een touringcarbureau. U kunt kiezen uit een tal van verschillende busreizen: een vijftal dagen naar een Duitse stad of kies voor een tiendaagse busreis naar Spanje. Naast dat u kunt genieten van de omgeving, komt u dankzij de professionele reisleiding veel te weten over de cultuur, natuur, steden en dorpen in Europa. De busreis is volledig georganiseerd; zo wordt u opgehaald op een door u gekozen opstapplaats, slaapt u in goede hotels en na de reis wordt u netjes thuisgebracht. De luxe touringcars zijn voorzien van veel beenruimte en comfort. Ideaal wanneer u lang in de bus moet zitten.

Een busreis die tot in de puntjes is geregeld

Als u een avondje uit gaat wilt u hier natuurlijk optimaal van kunnen genieten. Het zou dan zonde zijn als u zichzelf zorgen moest maken om allerlei zaken. Gelukkig hoeft u dat niet. U kunt gewoon een busreis boeken bij een ervaren reis- en touringcar specialist. Alle busreizen worden tot in de puntjes verzorgd en u hoeft nergens meer aan te denken. U wordt te allen tijde met onze luxe touringcar opgehaald op een door u gekozen opstapplaats. Daarna gaat u op weg naar de plaats van bestemming, zoals een musical, sportevenement of beurs. Hier kunt u genieten van een heerlijke dag met een biertje of wijntje in de hand, want u hoeft niet terug te rijden! Op het einde van de busreis wordt u netjes thuisgebracht door onze ervaren chauffeurs.

Voor meer info :