Forom
Image default
Webdesign

Edit4u

Edit4u Webservices is een internet bedrijf dat zich toegespits heeft op creatieve en  resultaatgerichte websites & webapplicaties, Dit behalen zij door een mix van design en technologie. Ze zijn gevestigd in Zoetermeer en bestaan ondertussen al 10 jaar.

Edit4u staat in voor het maken van  website en webapplicatie die opvallen en  deze zo  gebruikersvriendelijk maken als mogelijk.

Sinds 2014 helpen zij  bedrijven uit alle soorten branches met het terugvinden van  internet oplossingen.  Doordat ze zich toegespitst hebben op zowel Design als op technologie kunnen ze een duidelijke, professionele en gebruiksvriendelijke interface maken  aan de hand van de  beste en laatste technieken.  Ze zijn in alle soorten branches thuis en  bieden hun diensten aan voor zowel zakelijks bedrijven  als voor  een speelse opdrachten. 

Ze hebben hun diensten onderverdeelt in 4 delen : webapplicatie ontwikkeling, interactie ontwerp, responsive webdesign en website ontwikkeling.

Het stappenplan dat Edit4u ondergaat is als volgt:

Als eerste  nodigen zij u graag uit voor een tas koffie zodat zei tijdens dit gesprek jullie wensen en behoeften in kaarten kunnen brengen.  Waarna zij  u helpen met welke online oplossing het beste aan jou behoeftes voldoet.

Vervolgens als alle behoefte  kenbaar zijn gemaakt gaat Edit4u een offerte opmaken waarin zijn  bepalen welke  onderdelen zij gaan toepassen en welke prijs zij hiervoor gaan vragen. Wanneer u hier mee akkoord gaat, gaan zij een ontwerp opmaken met een design dat gebruiksvriendelijke is en een interface dat past in de sector waarin u aanwezig bent.

In de 4de stap gaan zij in een korte tijdspanne  de online oplossingen  zo snel mogelijk laten functioneren zodat u snel te werk kan gaan met u webapplicatie of website.

Daarna zal men de oplossing die zij hebben aangeboden online worden geplaatst en open worden gesteld voor potentiële klanten.

De laatste stap is dat Edit4u u niet aan u lot zal overlaten als de oplossing online gezet word.  Zij zorgen dat u website  of applicatie op regelmatige basis geüpdatet worden zodat  de snelheid en veiligheid van je oplossing optimaal blijft.

Voor meer info : http://www.edit4u.nl/