Forom
Image default
Woning en Tuin

Fijne picknicktafel en een super service!

Uit pure nostalgie wilden mijn man en ik graag een houten picknicktafel voor in de tuin. Vroeger zag je deze tafels veel vaker dan nu en bij mijn ouders thuis hadden we er ook in de tuin staan. Ik heb mooie herinneringen aan die picknicktafel. Eerst was het, met een laken eroverheen, een geweldige hut en daarna was het de plek voor heel gezellige etentjes. Een mooi voordeel aan de houten tafel is dat het hout heel duurzaam is en dat hebben wij ook wel nodig met twee drukke jongens!

 

Bij Jaap de Vries in Ermelo hebben mijn man en ik een echte beauty gevonden. We hebben er laatst met zijn vieren aan gegeten, lekker in het zonnetje. We hoefden ons niet druk te maken over onze jongens, want de tafel is heel stevig. We kunnen er ook makkelijk met ons vieren aan zitten en er is ruimte genoeg voor alle bakjes en bordjes die je hebt bij een barbecue.

 

Bij Jaap de Vries in Ermelo hadden we keus uit een ruim assortiment en na veel wikken en wegen hebben we uiteindelijk gekozen voor de Missouri. Het hout van de Missouri ziet er nog echt uit als boomstammen en dat past goed in onze tuin. Bovendien kunnen we de jongens dan goed laten zien waar hout vandaan komt.

 

Naast het geweldige product zijn we ook heel enthousiast over de service. De medewerkers zijn heel aardig en denken echt mee. Helemaal super!

Voor meer info : http://www.jaapdevriesermelo.nl/tag/picknicktafel/