Forom
Image default
Woning en Tuin

Het verhuren van opslagruimte in Rotterdam: een win-winsituatie!

Bent u op zoek naar een huurder voor uw opslagruimte in Rotterdam en omgeving? Wanneer u een leegstaande ruimte heeft die u niet van plan bent zelf te gaan gebruiken, kan het een leuk extraatje opleveren om deze ruimte aan iemand te verhuren die de ruimte goed kan gebruiken. Het gaat hierbij om mensen die ruimte nodig hebben voor de opslag van goederen (of delen van de inboedel), voor het stallen van bijvoorbeeld motoren of oldtimers of voor het uitvoeren van hun hobby. Via Opslagmarkt.nl kunt u uw opslagruimte aanbieden en kunnen deze mensen met u in contact komen. De rest regelt u eenvoudig, en in samenspraak met de huurder, zelf.

Een opslagruimte in Rotterdam verhuren?

Veel Nederlanders, vooral in de Randstad, kampen met ruimtegebrek. Daarentegen zijn er ook veel Nederlanders die (bedrijfs)ruimtes leeg hebben staan en deze ruimte graag zouden willen verhuren. Opslagmarkt brengt deze partijen met elkaar in contact. Wij werken slechts als tussenpersoon, de rest regelt u samen met de potentiële huurder van uw ruimte.

Opslagmarkt biedt een platform voor zowel bedrijfs als particuliere verhuurders. Het genereert extra inkomsten voor u als aanbieder, en helpt de huurder met zijn of haar ruimtegebrek. Een heuse win-winsituatie dus.

Uw te verhuren ruimte hoeft aan slechts enkele vereisten te voldoen om te kunnen worden aangeboden via Opslagmarkt. Zo moet het er bijvoorbeeld droog zijn en in sommige gevallen verwarmd. De verdere wensen van de huurders zullen zij bij interesse zelf aan u bekend maken.

Aanmelden is gemakkelijk en snel!

U meldt zichzelf gemakkelijk en snel aan als verhuurder via onze website. U vult uw contactgegevens en uw NAW-gegevens in en stuurt deze naar ons op. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie en kunt vervolgens aan de slag met het opstellen van een advertentie. Mogelijke huurders die geïnteresseerd zijn in uw opslagruimte nemen doorgaans contact met u op voor het opvragen van een offerte.

De rest is aan u en de mogelijke huurder. U regelt in samenspraak het verdere verloop en de eventuele voorwaarden van het verhuur.

Heeft u nog vragen? Op onze website vindt u onze contactgegevens: wij staan voor u klaar!

Voor meer info :