Forom
Image default
Woning en Tuin

Incassobureau Rhenen inschakelen

Het inschakelen van een incassobureau in de regio Rhenen is iets waar je goed over na moet denken. Je moet niet denken dat het zomaar gepiept is, het verhalen van je geld aan de debiteur. Van te voren kan jezelf veel werk verrichten. Je kan namelijk zelf allerlei acties ondernemen. Zo kan je zelf al contact leggen met de debiteur en zeggen dat het de laatste kans is om te betalen anders stuur je een incassobureau op zijn dak. Wellicht betaalt de debiteur je dan wel. Je kan ook zelf mails en belletjes doen naar de debiteur en vragen of hij zo snel mogelijk zijn rekeningen kan betalen. Het belangrijkste is dat je niet wanhopige acties gaat doen, waardoor je direct een klant verliest. Want dat is het laatste wat je wilt. Lees in deze blog meer over het inschakelen van een incassobureau in Rhenen en lees iets over Van Loon Incasso Advocaten.

Fasen inschakelen incassobureau Rhenen

Het inschakelen van een incassobureau in Rhenen kan gebeuren in verschillende fasen. Belangrijk is wel dat er minstens een schriftelijke aanmaning is verstuurd naar de debiteur. Hieraan moet een redelijke betalingstermijn zitten voordat je de factuur aan het incassobureau te Rhenen geeft. Als dit gedaan is gaat het incassobureau een dossier maken en gaat het de debiteur benaderen. Dit kan telefonisch, per mail, per sms of per brief. Alle kosten die het incassobureau maakt zijn voor de debiteur. Er is gewaarschuwd, dan moet hij ook maar opdraaien voor de gevolgen.

Incasso Advocaten

Van Loon Incasso Advocaten is een incassobureau dat jou als klant niks kost. Ze gaan snel voor je aan de slag en 89% van de vorderingen worden probleemloos opgelost. Bij de overige 11% moet meer moeite aan de pas komen. Hierbij moet hoogstens een deurwaarde aan te pas komen, maar ook daar heeft Incasso Advocaten veel ervaring mee. Het is namelijk niet zomaar een incassobureau maar er is ook een advocatenkantoor bij aangesloten. Incasso Advocaten doet alle moeite voor de klant, al gaat het om niet veel geld. Incasso Advocaten gaat voor je aan de slag. Je blijft overal van op de hoogte en vriendelijk en klantvriendelijkheid is iets heel belangrijkst. Kijk op incassoadvocaten.nl wat Van Loon voor u kan betekenen.

Voor meer info :