Forom
Image default
Woning en Tuin

Verhuur uw woning in Deventer snel en veilig!

Wilt u uw woning in Deventer verhuren? U bent aan het juiste adres bij Huis Verhuren Deventer! Wij zijn een lokale verhuurmakelaar gespecialiseerd in de verhuur van o.a. kamers, appartementen, studio’s en woonhuizen in Deventer. Door onze uitgebreide kennis van de lokale markt weten wij precies hoe úw woning verhuurd moet worden. 

Door onze actieve online marketing vinden wij binnen korte tijd een geschikte kandidaat. Deze wordt gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. U beslist uiteindelijk of de kandidaat de nieuwe huurder van uw woning wordt. Daarna zorgen wij voor zaken als de sleuteloverdracht, contract en doen wij een initiële inspectie van de woning. Ook na de verhuurperiode staan wij zowel voor de huurder als de verhuurder klaar.

Wilt u geheel zorgeloos verhuren? Kies dan voor vastgoedbeheer, wij bieden financieel en technisch beheer aan. Dit houdt in dat wij o.a. de huur voor u innen en oplossing bieden bij kleine technische problemen. 

Wacht niet langer en meld uw woning vandaag nog aan via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Voor meer info : http://www.huisverhurendeventer.nl