Forom
Image default
Woningen

Personeel vormt de ruggengraat van de vastgoedsector


 

Personeel vormt de ruggengraat van de vastgoedsector. Het is erg moeilijk om goede makelaars te vinden, omdat uitstekende specialisten op elk gebied hun gewicht in goud waard zijn. Hier is het belangrijk dat ze een eigen klantenbestand hebben, en tegelijkertijd krijgen ze geen baan bij jou met als doel om de volgende basis van je af te “trekken” en naar een andere plek te gaan. Echter, volledig zonder het risico te lopen op dergelijke kandidaten op dit gebied zal niet werken.

Vastgoedmakelaars
Een van de opties is om eerst bekwame agenten met ervaring te vinden en geleidelijk nieuwe op te leiden. Investeringen in dit beroep zijn voor een persoon aanzienlijk: het kan immers lang duren van aanvraag tot transactie, zelfs meer dan een maand, als het gaat om het verkopen van onroerend goed.

Kandidaten moeten worden gemotiveerd om zich in deze specifieke branche te ontwikkelen, aangezien werk tijd, middelen, toewijding, stressbestendigheid en hoge communicatieve vaardigheden en het vermogen om te verkopen vereist. De ‘oudjes’ kunnen natuurlijk nieuwkomers opleiden voor een extra beloning.

Makelaars werken niet voor een salaris, maar alleen voor een percentage van de transactie en hebben dus geen vast salaris. De commissie hangt meestal af van de complexiteit van de transactie en bedraagt ​​2-5% van het bedrag. Huur 5-6 mensen tegelijk in – dit is het minimum voor een fulltime baan. Naast hen heb je een advocaat, accountant, schoonmaker, marketingspecialist nodig. Hun salarissen volgens de HeadHunter-website:

 

 

Huis te koop

https://be.propenda.com/

Gerelateerde artikelen

Je bent op zoek naar een boiler?

Een stijlvolle douchbak kiezen voor in de badkamer

In 4 stappen je huis in Hilversum verkopen… een checklist