Forom
Image default
Woningen

Tips van de slotenmaker tegen inbraak

Nederland is een relatief veilig land als je naar de misdaadcijfers kijkt. Ook al neemt het aantal inbraken af, toch wilt u er uiteraard zeker van zijn dat u niet één van de slachtoffers van woninginbraak wordt. Wij begrijpen dat als geen ander, als je weet dat er nog altijd rond de 200x per dag ingebroken wordt!

Bescherming tegen de Bulgaarse Methode

De Bulgaarse methode is een goedkope, zeer simpele methode om uw cilinder uit uw slot te trekken. Inbrekers draaien een schroef in uw cilinder en met een schroevendraaier of een speciaal daarvoor ontwikkeld (vrij op internet verkrijgbaar) apparaat trekken ze de cilinder even makkelijk uit uw slot als u een wijnfles zou ontkurken. Dit kunt u volgens slotenmaker Apeldoorn voorkomen door een kwalitatief goed slot met SKG-keurmerk te plaatsen, voorzien van kerntrekbeveiliging.

Gaatjes boren

Ook deze methode komen onze slotenmakers veelvuldig tegen, helaas. Inbrekers boren een gaatje onder het slot van uw voordeur. Hierdoor kunnen ze uw slot op kinderlijk eenvoudige wijze openen met weinig meer dan een ijzerdraadje. Ook hiertegen kunt u zich beschermen met de aanschaf van een SKG-goedgekeurd slot.

Verlichting bij de voordeur

Inbrekers willen niet gehoord en gezien worden. Het aanbrengen van een lamp met bewegingssensor maakt het voor potentiële inbrekers lasteriger om ongezien hun snode plannen uit te voeren, alsdus slotenmaker Arnhem.

Alarminstallatie

Vanzelfsprekend kunt u uw woning ook beveiligen met een alarmsysteem. Neem contact op met ons voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialist komt dan bij u thuis om te kijken welk systeem het beste past bij uw woning en uw gezinssituatie. Heeft u kleine kinderen of huisdieren? Dit zijn factoren om rekening mee te houden bij het bepalen van de juiste keuzes. Advies is altijd gratis en vrijblijvend. Bij ons krijgt u alle tijd om ons aanbod te vergelijken met andere aanbieders. Uw inbraakpreventie is bij ons in goede handen!

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

In 4 stappen je huis in Hilversum verkopen… een checklist

LED-verlichting onder de terrasoverkapping online kopen

Nieuw slot: waar moet je op letten?