Forom
Image default
Zakelijk

Envelopes and paper van de allerhoogste kwaliteit

Enveloppen en papier

Op envelopes-shop.com vindt u een schitterend assortiment van Envelopes and paper van de allerhoogste kwaliteit.

  • Maar liefst 31 verschillende formaten.
  • Niet minder dan 63 verschillende kleuren.
  • Ook voor uw geboorte-, verjaardags- en bruiloftskaarten.

Indien u uw bestelling voor 15.00 doorgeeft, wordt die bestelling, groot of klein, nog diezelfde werkdag verstuurt. Meestal kunt u dus de volgende dag al over uw enveloppen en papier beschikken! Let wel: wij verkopen slechts aan bedrijven en organisaties, en niet aan privépersonen. Wel is het mogelijk om slechts één envelop te bestellen. Wij doen niet aan minimale hoeveelheden.

Envelopes and paper van de allerhoogste kwaliteit

Of nu op zoek bent naar klassieke enveloppen of gelinieerde of doorzichtige: wij hebben het in ons assortiment. Onze enveloppen en papier zijn van de allerbeste kwaliteit. Wij hebben ook zwaardere enveloppen in de aanbieding die uitstekend geschikt zijn voor het vervoer van belangrijke, zware en/of kwetsbare documenten. Ook hebben wij kaarten in de aanbieding gemaakt van ons kwaliteitspapier. Met deze kaarten voorziet u uw uitnodigingen van net dat beetje extra cachet. Ook wat onze kaarten betreft beschikken we over een ruime keuze in formaat en kleur. Neem eens een kijkje op onze website. Ons volledige assortiment is gedigitaliseerd. Bovendien vindt u online meer informatie over de kwaliteit van onze enveloppen en papier. U zult dan ervaren hoeveel u nog kunt leren over het onderwerp!

Snelle verzending

Zoals gezegd staan wij garant voor een snelle verzending. Wij weten als geen ander dat u uw Envelopes and paper zo snel mogelijk tot uw beschikking wil hebben. Immers, u wilt uw kaarten of uitnodigingen ook zo snel spoedig mogelijk verzenden. Bestel daarom vandaag nog uw enveloppen en papier bij www.Envelopes-shop.com! Voor 15.00 bestelt, is morgen al in huis! Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website!

 

Voor meer info : http://www.envelopes-shop.com/