Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Evenementen in de buurt van Amsterdam en/of Hoofddorp?

Wij zijn uniek in veel opzichten. Onze prachtige is omgetoverd tot unieke evenementenlocatie met alleen maar circulaire materialen in Hoofddorp. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend of duurzaam.

evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Het personeel van tegenwoordig heeft alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Voor een snelle internetverbinding, unieke locatie en kop koffie zorgen wij. Dit zou het creatieve brein van de medewerkers positief moeten beïnvloeden.

Unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

U krijgt de beschikking over evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein gestimuleerd. Wij beschikken over verschillende unieke circulaire ruimtes.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer info : https://www.forom.nl/